Penis küçüklüğünü dert eden eş

teraziburcu123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
441
86
kizlar merhaba ben yeni evliyim eşim dünyanın en merhametlisi en iyi en düşünceli en cana yakın adamı bana göre. allah’a çok şükür maddi açıdan da çok çok rahatız. ne desem ikiletmez ağzımın içine bakar.. ben de aynı şekilde onun laflarının ikiletmem.. konuşurken, gezerken, film izlerken her şey harika ama cinsellik konusunda iyi anlaşamıyoruz. çekiniyor gibi hissediyorum sanirim penisini dert ediyor biraz küçük diye, seks esnasında anlıyorum hareketlerinden.. ama benim umrumda bile değil sevismek bile cok kiymetli benim için ona çok aşığım ve “penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu? böyle bir şey söylesem “zaten penisimin küçük olduğunun farkındaymış” diye düşünüp kendi içine mi kapanır iyice?

kizlar merhaba ben yeni evliyim eşim dünyanın en merhametlisi en iyi en düşünceli en cana yakın adamı bana göre. allah’a çok şükür maddi açıdan da çok çok rahatız. ne desem ikiletmez ağzımın içine bakar.. ben de aynı şekilde onun laflarının ikiletmem.. konuşurken, gezerken, film izlerken her şey harika ama cinsellik konusunda iyi anlaşamıyoruz. çekiniyor gibi hissediyorum sanirim penisini dert ediyor biraz küçük diye, seks esnasında anlıyorum hareketlerinden.. ama benim umrumda bile değil sevismek bile cok kiymetli benim için ona çok aşığım ve “penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu? böyle bir şey söylesem “zaten penisimin küçük olduğunun farkındaymış” diye düşünüp kendi içine mi kapanır iyice?
Bişeyleri dert etmesi iyi bir şey. Çoğu kendine mok sürdürmez bu konularda normalde. Kendisini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz, övün küçük enişteyi, şayet memnunsanız. 😀

Bişeyleri dert etmesi iyi bir şey. Çoğu kendine mok sürdürmez bu konularda normalde. Kendisini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz, övün küçük enişteyi, şayet memnunsanız. 😀
evet ben her şeyinden memnunum küçük büyük dert etmiyorum ki, övüyorum harikaydı diyorum utanıyor çekiniyor.. ama seksi hep ilk o başlatır mesela sevişmek istiyor öpmek istiyor iş birleşmeye gelince tedirgin oluyor.. onu rahatlatmak için her şeyi yapıyorum afedersiniz oral olsun diğer şeyler her neyse çekiniyor sanki benden penisini görmemi istemiyor gibi :KK43:(( sizce harikaydı vs tarzı dışında başka neler diyebilirim ki? bana akıl verin lütfen

Benim için boyu değil işlevi önemli deyiverin sizde :halay:
böyle dersem üzülür bence o yüzden hiç konusunu açmıyorum.. ben de şaşırdım kaldım.. zorla bugunki gs fb derbi maçına yolladım arkadaşlarını aradım bilet buldular zar zor hava değişimi olsun dedim o gelene kadar da dus alip hazirlanicam belki kendine güveni gelir maç ortamında
maça giderken bile evde kalabilirim beraber film izleriz diyor (koyu fbli) evlenince mi değişti anlamıyorum her şeyi benimle yapmak istiyor.. benim yaşım 26 onun 37 normal di mi fark?

bilmiyorum ki benim ilkim oydu içimde cok hissedemediğim icin kucuk olduguna karar verdim onun da penisini saklar hareketlerinden dolayi
Oral yapıyorum diyorsun nasıl saklıyor ki biz de bı sürü görmedik

X