• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penis boyu zevk sıfır

defal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
14
1
1
Arkadaşlar evleneli 10yil olcak ve eşim birlikte olurken hiç sevismez opusmez işini bitirmeye bakar hep bende zaten zevk alamıyorum hissetmiyorum penis boyutu 12cm e yakın kalınlığı ince bana çok küçük geliyor ona oral seks yapmak istediğimi söyledim ve oralı olmadı zaten sevişmek te istemiyor ne yapmam gerekiyor bu adamı duzeltmem için hergun boşanmayı düşünüyorm canıma tak eti artik bnm gibi. Sorun yaşayan varmı acaba çözümü vardır belki

Son düzenleme:
Sapık gibi başkalarının penis boyunu düşüneceğinize gidin adam gibi boşanın o zaman, iyice şaşırdınız. Ayrıca erkek olduğunuza da emin gibiyim ama değilseniz diye yorumladım.
Siz yorum yaptığınıza göre erkeksiniz demek ki

Sapık gibi başkalarının penis boyunu düşüneceğinize gidin adam gibi boşanın o zaman, iyice şaşırdınız. Ayrıca erkek olduğunuza da emin gibiyim ama değilseniz diye yorumladım.
Hakikaten ya memnun değilsen boşan başkasının penis boyu merakı felan tövbe yarabbi daha neler duyacağız 😒

Eşinin şeyinin ölçüsünü bize söylemek zorunda değilsin mutlu değilsen ayrıl burdan ne dememizi bekliyorsun

Seninle sevişmek istememesi sadece boşalma ihtiyacını gidermesi zaten başlı başına sorun. 12 cm kimine yeter kimine yetmez bunun bir standartı yok, mutlu olsaydın boyu kafana takılmazdı.

Seninle sevişmek istememesi sadece boşalma ihtiyacını gidermesi zaten başlı başına sorun. 12 cm kimine yeter kimine yetmez bunun bir standartı yok, mutlu olsaydın boyu kafana takılmazdı.
Demi öyle olurdu peki bunun yaşla alakası ola bilir mi

Arkadaşlar evleneli 10yil olcak ve eşim birlikte olurken hiç sevismez opusmez işini bitirmeye bakar hep bende zaten zevk alamıyorum hissetmiyorum penis boyutu 12cm e yakın kalınlığı ince bana çok küçük geliyor ona oral seks yapmak istediğimi söyledim ve oralı olmadı zaten sevişmek te istemiyor ne yapmam gerekiyor bu adamı duzeltmem için hergun boşanmayı düşünüyorm canıma tak eti artik bnm gibi. Sorun yaşayan varmı acaba çözümü vardır belki
10 yıl boyunca nasıl sevişmez öpüşmez? Evlilik öncesi hiç mi yakınlaşma olmadı? Eşiniz cinsel isteksizlik sorunu için doktora ürolojiye gitsin kan tahlili de versin. Bir değerlerine baktırsın. Sorun fiziksel ya da psikolojik olabilir. 10 yıl çoook uzun süre. Erkekler oral seksi sever oysaki. Farklı yönelimi olabilir mi acaba? Biriyle sevgiliyken de az çok ten uyumu var mı yok mu hissedilir. Sizde ten uyumu da yok sanırım. Bunca zaman nasıl geçti? Hep siz mi cinsel ilişki teklif ettiniz ?

Elinde metre ile gezdin nasıl biliyorsun 12 cm olduğunu hayır yani 13 veya 14 cm değil o kadar eminsin ki ölçmüşsün belli 🤣🤣🤣

Back