• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penguen'den Erdoğan'lı 'ters köşe' kapağı

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Haftalık mizah dergilerinden Penguen, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin ''ters köşe yaparız'' açıklamasını kapağına taşıdı.

İşte Penguen'in bu haftaki 614 sayılı ''ters köşe'' kapağı:

10435137_10152492800262486_3585767963121737327_n.jpg

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/penguenden-erdoganli-ters-kose-kapagi-h30868.html

ister ters köşe ister düz köşe yapsın....
köşe yazarı olduğunu zanneden herkeste dilediğini yazsın çizsin...
komik mi..? düştüğü durumları komik evet, hiç bi şekilde karalayamayacaklar başbakanımızı...
herkes 'çatı'sına sığınsın:ssz:

Bence penguen önce bir adam gibi zorunun neyle oldugunu söylesin:)

Penguenin zoru Erdogan la degil, islam dini ile..

Camide namaz kilan cemaat karikatüründe cami duvarina yazdigi seyi unutmadik.

Benim inancima savas acmis reziller sürüsünden baska birsey degiller.

Hayal:)

Seni severim, cizgini bilirim, hayata baktigimiz pencere baska yada görüslerimiz farkli diyede kisiligini unutacak degilim..
Penguen ne yaparsa yapsin bana göre islamiyetle problemi olan, hatta hadsizlik, edepsizlik edecek kadar ileri giden bir dergi.
Erdogan onlarin istedigi hayat görüsüne sahip bir lider olsaydi, eminim hicbir problemleri olmazdi .
Bu nedenle konuya dergi hakkinda ne düsünüyorsam onu yazdim.
Tövbe hasa " Allah yok, din yalan" diyecek kadar adilesen bir dergiye herzaman yorumum ayni olur.

Ayrica su son zamanlarda " verecek cevabi yok" furyasina sende katilma lütfen, az cok tanirsin beni..

NOT: Özelden yazacaktim ama sevdigimide sevmedigimide buradan yazmayi daha uygun buluyorum..Konuyu dagitmis olmayayim...

Son düzenleme:
Bence penguen önce bir adam gibi zorunun neyle oldugunu söylesin:)

Penguenin zoru Erdogan la degil, islam dini ile..

Camide namaz kilan cemaat karikatüründe cami duvarina yazdigi seyi unutmadik.

Benim inancima savas acmis reziller sürüsünden baska birsey degiller.

hmmm.

bak seeeen. :53:

demek bu konunun da aslı bu. :27:

Hayal:)

Penguen ne yaparsa yapsin bana göre islamiyetle problemi olan, hatta hadsizlik, edepsizlik edecek kadar ileri giden bir dergi.

en müslüman benim oyununu ustasından öğrendiniz galiba, fırsatı hiç kaçırmıyorsunuz.

penguen bir mizah dergisidir.

bu dergiyle ilgili bir yorum yapabilmek için iki kelimeyi bilmeniz gerek. 1. mizah. 2.dergi.

islamiyetle problemi olan müslümanlara kafa yorun siz, efendim ışid, el nusra kafa kesmeler, ayakkabı kutuları, 700.000 liralık saatler, tırlar, bakara makara diyen bakanlar felan. :51:

Güzel bir atasözü varda amaaaannn onada degmez, bizim köyün delisi kendi calar kendi oynar iste....

hep kızıyordu mizahçılara beni köpek yaptınız, eşek yaptınız diye. :27: Bak sevimli köşe kapmaca da yapmışlar. Bunada kızarmı acaba şimdi. :23:

Back