Demokrasi hiç demesin.penguen dergisinin kapanıp, misvak dergisinin yayın hayatına devam ettiği ülkede kimse bana "adalet" falan demesin.
herşey siyasidir. toplumu etkileyen ne var ne yoksa.valla arkadaşlar kapanması siyasi değilmiş galiba
herşey siyasidir. toplumu etkileyen ne var ne yoksa.
şunun üzerine laf söylenemez gerçekten. en isabetli tespit bu...penguen dergisinin kapanıp, misvak dergisinin yayın hayatına devam ettiği ülkede kimse bana "adalet" falan demesin.
böyle bi haber buldum, siyasi olsa dergi bunu açıklardı çünkü, yani öyle korkacaklarını falan sanmam, bi arkadaşımda twitterda çizerlerden birinin, karikatürlerin internette çok yaygın olduğunu kimsenin dergi okumadığını söylemiş ki, haklı bir sebep olabilir.. Zaten karikatüristler de kendi kitaplarını çıkarıyor seri halde dönem dönem, o kitapların satışları da daha iyi olabilir, yani benim tahminim
Okurlara veda: Penguen dergisi maddi sorunlar sebebiyle kapanıyor
21/04/2017 16:37
2002 yılından bu yana yayımlanan haftalık mizah dergisi Penguen, maddi sorunlar nedeniyle dört sayı sonra kapanacak.
Penguen, haftalık Leman Dergisi’nden ayrılan Metin Üstündağ, Bahadır Baruter, Selçuk Erdem, Erdil Yaşaroğlu ve arkadaşlarınca 2002 yılında kurulmuştu.
Penguen dört sayı sonra okurlarına veda edeceğini Twitter hesabından duyurdu.
Cumhuriyet’e göre, kapanma nedeninin maddi sorunlar olduğu belirtiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?