• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penguen Dansı :)

Ben bi ara baya takmıştım bu müziğe de dansa da, bayılıyorum ben :52:
Yap bence bi sakıncası yok :27: Değişik olur,hem de eğlenirsiniz :16:

Aynı noktalardan bende bol bol duyarım canım:27::27: ama böyle herşeye açık olan insanlara çok imreniyorum:16:

BEN BUNU[video=youtube;LOGgq0UScuU]http://www.youtube.com/watch?v=LOGgq0UScuU[/video] GÖSTERMİŞTİM NERDEN BAKSAN 1 AY KAVGA ETTİK :( HAYIR AYNISINI YAPALIM DA DEMEDİYDİM:/

BEN BUNU[video=youtube;LOGgq0UScuU]http://www.youtube.com/watch?v=LOGgq0UScuU[/video] GÖSTERMİŞTİM NERDEN BAKSAN 1 AY KAVGA ETTİK :( HAYIR AYNISINI YAPALIM DA DEMEDİYDİM:/

Ben de bu hikayenin videolarına çok bakıyorum harika olanlar var kıskanmıyorum desem yalan olur:26::26: ama canım hep belirli bir kesime hitap ediyor sen söylemişsin ben söylemem bile cevap belli çünkü şaşırdın iyice kendini der bana yine ağlarım bende bir ay:26:

Ben de bu hikayenin videolarına çok bakıyorum harika olanlar var kıskanmıyorum desem yalan olur:26::26: ama canım hep belirli bir kesime hitap ediyor sen söylemişsin ben söylemem bile cevap belli çünkü şaşırdın iyice kendini der bana yine ağlarım bende bir ay:26:

Hayır yani ne kötülük varsa bunda... Of sinirim bozuldu yine, o gün bunu gösterdiğimde bana millet bi nikah yapıyor bitiyor demişti :14:..........Neyse ben arkadaşın topiğini pisletmeyeyim..

Hayır yani ne kötülük varsa bunda... Of sinirim bozuldu yine, o gün bunu gösterdiğimde bana millet bi nikah yapıyor bitiyor demişti :14:..........Neyse ben arkadaşın topiğini pisletmeyeyim..

Geyiğe geçelim biz canım:27::27: Kötülükten değil aslında da herkese göre birşey değil :43:

erkekler böyle naparsın ayak uydurcaksın uydurmazsan kavga eder durursun benimkide hiç sevmez böyle şeyleri kasar kendisini:) ama bende yapmak isterdimm

düğünün sonlarına doğru bilumum yaşlı teyzeler ve akrabalar gittikten sonra neden yapılmasın ki, çok da eğlenceli olur :32::32:

Back