kızlar su anda kumralım ve bu tonlarda bı kahveye boyamak ıstıyorum.pıyasalardakı kahveler sıyah gıbı cıkıyor deneyımlerınızı paylasırsanız coook memnun olurum
Eki Görüntüle 484348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederım canım bakacagım sımdı.L'orel sanırım ya sıcak çikolata serisinden olabilir.
aslında bende tam karar vermıs degılım ama artık degısıklık ıstıyorum bıraz.banada hep koyu renk yakıstırırlar ama bende aksı gıbı acık sevıyorum.sımdıde estı oyle bakalım nasıl olacakSen yine saç rengine karar verdin ben daha bana yakışaçak bir renk arayışındayim :-( aslında gözümü karartip bende mi böyle bir kahveye boyatsm
bende cok ıstıyorum dogal rengımı kullanmayı ama onlerde beyazlarım var ve beyazları yok edecek bı yontem bulur bulmaz boyaya elveda dıyecegım.bıldıgın bır sey varmı canım beyazlarla ılgılı?Bu rengi beğendim ama kendime söz verdim kendi rengimi kullanmak için en az bir sene
Malesef bilmiyorum ancak söyle rimel gibi bir sey var beyazları kapatmak icinmisbende cok ıstıyorum dogal rengımı kullanmayı ama onlerde beyazlarım var ve beyazları yok edecek bı yontem bulur bulmaz boyaya elveda dıyecegım.bıldıgın bır sey varmı canım beyazlarla ılgılı?
tesekkurler tatlım bakacagım sımdıloreal köpük boya 4.1 ile boyadım bugün bu rengin biraz koyusu oldu akınca aynısı tutar diye düşünüyorum canım
bu arada önceki rengi karameldi
onu bılıyorumda kalıcı bı cozum degıl canım ya.bı ara su beyaz sac gıderen urunler revactaydı kullananlar memnunmu acaba bılemıyorumMalesef bilmiyorum ancak söyle rimel gibi bir sey var beyazları kapatmak icinmis