• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Penelope Cruz saç rengi

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar su anda kumralım ve bu tonlarda bı kahveye boyamak ıstıyorum.pıyasalardakı kahveler sıyah gıbı cıkıyor deneyımlerınızı paylasırsanız coook memnun olurum $images (1).jpg $penelope-cruz-ap-386bt_286x191.jpg Eki Görüntüle 484348 $images.jpg

L'orel sanırım ya sıcak çikolata serisinden olabilir.

Sen yine saç rengine karar verdin ben daha bana yakışaçak bir renk arayışındayim :-( aslında gözümü karartip bende mi böyle bir kahveye boyatsm

Son düzenleme:
L'orel sanırım ya sıcak çikolata serisinden olabilir.
tesekkur ederım canım bakacagım sımdı.

Sen yine saç rengine karar verdin ben daha bana yakışaçak bir renk arayışındayim :-( aslında gözümü karartip bende mi böyle bir kahveye boyatsm
aslında bende tam karar vermıs degılım ama artık degısıklık ıstıyorum bıraz.banada hep koyu renk yakıstırırlar ama bende aksı gıbı acık sevıyorum.sımdıde estı oyle bakalım nasıl olacak:1::1:

Bu rengi beğendim ama kendime söz verdim kendi rengimi kullanmak için en az bir sene
bende cok ıstıyorum dogal rengımı kullanmayı ama onlerde beyazlarım var ve beyazları yok edecek bı yontem bulur bulmaz boyaya elveda dıyecegım.bıldıgın bır sey varmı canım beyazlarla ılgılı?

loreal köpük boya 4.1 ile boyadım bugün bu rengin biraz koyusu oldu akınca aynısı tutar diye düşünüyorum canım
bu arada önceki rengi karameldi

bende cok ıstıyorum dogal rengımı kullanmayı ama onlerde beyazlarım var ve beyazları yok edecek bı yontem bulur bulmaz boyaya elveda dıyecegım.bıldıgın bır sey varmı canım beyazlarla ılgılı?
Malesef bilmiyorum ancak söyle rimel gibi bir sey var beyazları kapatmak icinmis

loreal köpük boya 4.1 ile boyadım bugün bu rengin biraz koyusu oldu akınca aynısı tutar diye düşünüyorum canım
bu arada önceki rengi karameldi
tesekkurler tatlım bakacagım sımdı

Malesef bilmiyorum ancak söyle rimel gibi bir sey var beyazları kapatmak icinmis
onu bılıyorumda kalıcı bı cozum degıl canım ya.bı ara su beyaz sac gıderen urunler revactaydı kullananlar memnunmu acaba bılemıyorum

Back