• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Pendik'te, Pendik merkezde önerebileceğiniz iyi bir kuaför arıyorum?Lütfen yardım...

cadygirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
59
0
0
İstanbul
Merhaba,

Röflemin dip boyası için pendikte iyi bir kuaför arıyorum. Eski kuaförüm başka şehirde kaldı, ondan dip boyamın numarası vs gibi notları aldım, ama cesaret edip gidemedim burda bir kuaföre henüz. Dip boyam tarçın ve karamel rengi gibi, onun üstüne sarı röfle uyguluyordu kuaförüm . Sadece dip boyamı boyatacağım güvendiğiniz, denediğiniz, saçı benim gibi röfle olan röflesinin dip boyasınıda dediğim gibi tarçın yada karamel renge boyatan arkadaşlar varsa lütfen bana yardım edebilir misiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba,

Röflemin dip boyası için pendikte iyi bir kuaför arıyorum. Eski kuaförüm başka şehirde kaldı, ondan dip boyamın numarası vs gibi notları aldım, ama cesaret edip gidemedim burda bir kuaföre henüz. Dip boyam tarçın ve karamel rengi gibi, onun üstüne sarı röfle uyguluyordu kuaförüm . Sadece dip boyamı boyatacağım güvendiğiniz, denediğiniz, saçı benim gibi röfle olan röflesinin dip boyasınıda dediğim gibi tarçın yada karamel renge boyatan arkadaşlar varsa lütfen bana yardım edebilir misiniz?

Teşekkürler.

kullandığı boya markası neydi kuaförünün?

Cnm ablam sayesinde pendik merkezde b&r diye bi kuaföre gitmiştim.kesim için gitmiştim ve memnun kaldığım nadir yerlerdendir diyebilirim..bakabilirsin bence oraya

Merhaba,

Teşekkürler.

Aydın Taner Pendik in 1 numarasıdır İsmetpaşa cad. salonu.Birde kuaför Talat var o da iyidir açık adreslerini ayrıntılı şekilde kendi sitelerinden alabilirsiniz.Güzel kalın...:49:

teşekkür ederim kızlar,
kulupten aydın taner ve talat kuaförlerin adını duymuştum, pahalı yerlermi.Bir arar öğrenirim olmazsa.
yardımlarınızın devamını bekliyorum.

teşekkür ederim kızlar,
kulupten aydın taner ve talat kuaförlerin adını duymuştum, pahalı yerlermi.Bir arar öğrenirim olmazsa.
yardımlarınızın devamını bekliyorum.
MOS kadar pahalı değiller tabi ama bilmiyorum kişiden kişiye değişir fiyatların uygun olup olmadığı,arayıp görüşün dediğiniz gibi

Back