• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendikte çocuk doktoru tavsiyeniz varmi arkadaşlar.

affanin annesi

Evli,mutlu,huzurlu
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
6
1
1
35
Pendikte çocuğunuzu götürdüğünüz veya çevrenizden iyi olarak duyduğunuz doktorlar var mi yardimci olursaniz çok sevinirimm.

Çokk tesekkur ederim canim. Benim oglum 27 aylik bende şifada doğum yaptim. Filiz harputluoğluydu doktorumuz memnunduk ama dogum yapti ayrildi. Şifadaki diger doktorlari pek tavsiye etmiyolardi. Cem bey yeni geldi filiz hanimin yerine sanirim. Cem beyi iyi diye duymustum. Fakat eşim hastaneye kizmisti o yuzden gitmem oraya diyor. :KK43:

Aslında hastaneden memnunum, doktorlarda çok iyi... herkes pek alakadar, ben reklam olmasın diye hastane ismi yazmak istemedim. Siz Pendik yazıldığınız için dikkatimi çekti..
Filiz Hanım benim yeğenimin doktoru idi o ayrıldıktan sonra yengemde Filiz Hanımın boşluğunu doldurmak için başka birçok hastane ve doktora gitmeye başladı ancak bizim doğum ile birlikte tesadüfen Cem Bey ile tanıştık, doğuma Kadın Doğum doktoru Soner Bey ile beraber girdiler gerçekten mükemmel ötesi bir doktor, aslında o hastaneye ve Soner Beye yengem sayesinde gitmeye başlamıştım şimdi yengem tavsiyem ile tekrar Cem Beye başladı, Filiz hanım kadar tatminkar bir doktor olduğunu söylüyor...
Ama yine de siz bilirsiniz....

Benim doktorum da soner beydi bende memnundum doğumdan ve sonrasindan. Ocak ayinda acillik bir durumum oldu acillde oyaladilar bizi o yuzden esim çok kizdi. Ama cem beyi degerlendiricem tesekkur ederim

Back