- 22 Kasım 2010
- 11.198
- 19.843
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Gene ben ve gene bir ev konusu...kartal yenisehir mahallesinde satilik ev bakiyoruz. Butce 300 bin civari, hatta biraz asagisi olursa daha iyi olur. 3+1 istiyoduk ama bu butceyle zor gibi. Site ici bakiyoruz. O bolgeyi pek bilmiyorum. Gecen gun iki tane daire gezdik biri cok kullanissizdi ve ici eskiydi, digeri de giris kat ve karanlik oldugu icin begenmedim. Butcemize uygun site ici ev bulabilecegimizi dusundugum icin aliskin oldugum muhitten o tarafa tasinmaya karar vermistim ki bu isin pek de kolay olmadigini anladim. Kisitli suremiz vardi pek gezemedik. Yollarin genisligi ve park konusunda sikinti yasamiyor olusumuz ilk dikkatimizi ceken seydi. Esimin hosuna gitti. Bu bolgeyi bilenleriniz vardir. Sosyal hayat nasildir, cevrede aradigimiz her ssyi bulabilir miyiz, sosyokulturel yapi ne durumdadir, civardaki kresler nasildir bilgisi olan varsa biraz aydinlatirsa cok sevinirim. Bana sehir disina tasiniyormusuz hissiyati geldi trafiksiz 35 dk da varinca oraya :) ordan ev alirsak esim de ben de is degistirecegiz. Deger mi acaba bu degisiklige?