Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay gerçekten mi bugün bende ordaydim 2 beta hcg testi mi de o yorumladı kararsız kalmıştım acaba nasıl diye ama siz ne kadar zamandır gidiyorsunuz.Cok genç diye aslında acabalarim olmustu
Ay gerçekten mi bugün bende ordaydim 2 beta hcg testi mi de o yorumladı kararsız kalmıştım acaba nasıl diye ama siz ne kadar zamandır gidiyorsunuz.Cok genç diye aslında acabalarim olmustu
Ben 19. Haftamdayım çok ilgili alakalı ve bence işini çok iyi yapıyo canım benim baya bi güvenim oluştu doktoruma karşı. Kanamam olmuştu 12. Haftamda özellikle o gün çok ilgilenmişti omzunda ağladığımı bilirim. Çok şükür atlattım geçti
Pendik yuzyil hale kayirani tavsiye ederim oglumda ona gidiyodum cok memnun kaldim normal dogum die sonuna kadar bnmle bekledi 42 haftamda malesef sezeryan oldum ama akşamına ayaktaydim eli cok hafif cok sakin bir dr
Pendik yuzyil hale kayirani tavsiye ederim oglumda ona gidiyodum cok memnun kaldim normal dogum die sonuna kadar bnmle bekledi 42 haftamda malesef sezeryan oldum ama akşamına ayaktaydim eli cok hafif cok sakin bir dr
Ona gitmedim cnm ama hale haniminda onunda hastasi yogun oluyo ne yazik ki ama randevu aliyodum ben cok bekledigim 1 saat oluyo du oda ameliyata gittigi icin hastaneyi arayip rahatlikla alabiliyorsun randevuyu sorun olmuyo
Ona gitmedim cnm ama hale haniminda onunda hastasi yogun oluyo ne yazik ki ama randevu aliyodum ben cok bekledigim 1 saat oluyo du oda ameliyata gittigi icin hastaneyi arayip rahatlikla alabiliyorsun randevuyu sorun olmuyo
Birde bölgede mustafa hoca var hafta sonu onu denemeyi düşünüyorum aslında evet bahar hanim iyi gibi ama remedy hastanesinin sanki biraz beğenmedim doğum için de dusunerekten sürekli bir doktorum olsun istiyorum