• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pendik ve çevresi onereceğiniz kadın doğum uzmanı

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
Kızlar pendik çevresinde onerebileceginiz kadın doğum uzmanı ve doğum yapılabilecek hastane önerileri bekliyorum.hemde bebek bekleyenlere fikir olsun.

Kızlar pendik çevresinde onerebileceginiz kadın doğum uzmanı ve doğum yapılabilecek hastane önerileri bekliyorum.hemde bebek bekleyenlere fikir olsun.
Ay gerçekten mi bugün bende ordaydim 2 beta hcg testi mi de o yorumladı kararsız kalmıştım acaba nasıl diye ama siz ne kadar zamandır gidiyorsunuz.Cok genç diye aslında acabalarim olmustu

Ay gerçekten mi bugün bende ordaydim 2 beta hcg testi mi de o yorumladı kararsız kalmıştım acaba nasıl diye ama siz ne kadar zamandır gidiyorsunuz.Cok genç diye aslında acabalarim olmustu
Ben 19. Haftamdayım çok ilgili alakalı ve bence işini çok iyi yapıyo canım benim baya bi güvenim oluştu doktoruma karşı. Kanamam olmuştu 12. Haftamda özellikle o gün çok ilgilenmişti omzunda ağladığımı bilirim. Çok şükür atlattım geçti

Pendik yuzyil hale kayirani tavsiye ederim oglumda ona gidiyodum cok memnun kaldim normal dogum die sonuna kadar bnmle bekledi 42 haftamda malesef sezeryan oldum ama akşamına ayaktaydim eli cok hafif cok sakin bir dr

Pendik yuzyil hale kayirani tavsiye ederim oglumda ona gidiyodum cok memnun kaldim normal dogum die sonuna kadar bnmle bekledi 42 haftamda malesef sezeryan oldum ama akşamına ayaktaydim eli cok hafif cok sakin bir dr
Ben orda neslihan hanımı duydum onu cok met ettiler oda cok yogunmus randevu bulmak zormus diye vazgeçtim

Ben orda neslihan hanımı duydum onu cok met ettiler oda cok yogunmus randevu bulmak zormus diye vazgeçtim
Ona gitmedim cnm ama hale haniminda onunda hastasi yogun oluyo ne yazik ki ama randevu aliyodum ben cok bekledigim 1 saat oluyo du oda ameliyata gittigi icin hastaneyi arayip rahatlikla alabiliyorsun randevuyu sorun olmuyo

Birde bölgede mustafa hoca var hafta sonu onu denemeyi düşünüyorum aslında evet bahar hanim iyi gibi ama remedy hastanesinin sanki biraz beğenmedim doğum için de dusunerekten sürekli bir doktorum olsun istiyorum

Back