Pendik' te Spor Salonu Var mı?

Morfo

Nirvana
Pro Üye
29 Kasım 2009
7.073
65
42
kızlar,İstanbul Anadolu yakasında ,iş çıkışında gittiğiniz spor salaonları nelerdir? özelliklerini ve diğer bilgilerini paylarsanız sevinirm..Pendik 'te olursa özellikle tercihimdir..ben baktım ama burda pek bişi bulamadım..en azından referans yok..Siz nerelerde stres atıyorsunuzz?Aynı zamanda da incelip formunuuz koruyorsunuz??

Canım nasıl bişi arıyosun? Pendik Çamlık mah. iki tane var biri belediyenin, Gidenler var memnunlar.(link verecektim ama mesaj sayım yetersiz miş çamlık spor tesisleri diye ararsan spor aş.nin sitesi çıkıyor bakarsın.)

Bir diğeri de aydos life onun havuzu fena dğil diyorlar diğer özelliklerini de nette bi ara istersen.

sağol canım..çamlık ı biliyorum aslında bana yakın..otobüsle falan.ama saati falan uyarmı ,neler var yok bilgim yok..ben sadece statta yürüyordum, onun dışındakini bilmiyorum..aydos life olarak kastettiğin tenis kulübü mü acaba?? sağolasın bakayım ben ...senin gittiğin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…