Pendik Şifa Azize Turhan hakkında bilgisi olan var mı?

saskinimanneyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
1.009
1.351
43
Merhaba, ben aslında ilk doğumumu Feriha Uygur'da yapmıştım. (11 sene önce) O zamanlar Üsküdar Yunus Emre Hastanesinde görev yapıyordu. Sonradan Özel Altunizade Polikliniğine geçti. Mükemmel ötesi bir dr. İkincide de onu tercih edecektim ancak birincisi aşırı yoğun olduğu için (5 mayısta hamile olduğumu öğrendim, 30 mayısa randevu alabildim. Bir de yoğunluğundan dolayı ilkindeki samimiyeti bulamadım ) ikincisi de özel sağlık sigortamın gebelik teminatı yokmuş ve ücreti çok yüksek kaldı. Bunların hepsini göze alırdım. Ancak bu defa da poliklinikte hizmet verdiği için doğum zamanı nasıl olacak, olduğum hastaneye gelebilecek mi endişesi sardı. Çünkü ilkinde yarım günden fazla sürmüştü doğumum.

Sadete gelecek olursam Medikal Park'a gittim. Doçent Dr. Nida Hnm. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Belki de Feriha Hanım beklentilerimi çok yükselttiği içindi bilmiyorum. Geçen ctesi Pendik Şifa Azize Hn. a gittim. Yarın kontrolüm var. Bana iyi bir dr gibi geldi. İnternette de kötü bir yorum görmedim hakkında. Aranıza duyan bilen varsa çok sevinirim. Çünkü yarın kendisiyle devam edip etmeme konusunda nihai kararımı vermeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba uzun zaman geçmiş yazınızın üzerinden fakat sormak isterim belki görürsünüz, azize hanıma devam etmişmiydiniz? Ettiyseniz memnun kaldınızmı?

Hayır Central Hospital Aslı Hanım' a gittim. Çok zor ve kötü bir doğum deneyimim oldu.
Canım peki Aslı Hanımdan memnun kaldın mı çünde bende şuan ona gidiyorum kürtaj olmazsa gebelik takibimi onunla birlikte yapıcaz. Kötü deneyimin azize hanımla mıydı acaba

Azize Hanım gebze medikalpark ta suanda kürtajımı onda oldum o takip ediyordu gebeliğimi ve çok memnunum ikinci bebeğimde allah nasip ederse yine ona devam etmeyi düşünüyorum

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…