Pendik,kartal ve maltepe de açık hava düğünü yapabileceğimiz mekanlar nereler var?

çok teşkkr edrim güzel dileklerin için canım

bzmkiside kokteyl tarzı olucak hani uygun bişey bulrsak yemekli de olablr dedik kişi sayımız çok işte 350 kişi falan o zmn kişi başı 15 tl ise 5250 tl edio..
evt baktım istelerine gayt güzel ikiside cnm duduzar daha oramnlık bi alan gbi daha güzel geldi banada ikisnde de havuz var karar vermek zor inş gönlümüze göre bi yer bulablrz :98:

tuzlada da içmeler sosyal tesisleri var orası da çok güzel..
siz nereye kara vermiştnz cnm ?

Son düzenleme:
Tuzla da ki yeri de söyleyim bakalım nişanlıma...Büyük bir ihtimalle Ada tesislerinde olcak canım,duduzar biraz iç kısımda kalıyor diye davetlilere zor olmasın diyolar...İnş. hepimizin de gönlünce olur,sonuçta bir kere yaşanıyor bu şeyler.Düğün yaklaşınca sana kuaför de sorarım canım,ben istanbulu bilmiyorum çünkü,güvenebileceğim bir yer bulmak lazım

hayrlısı olsun cnm..
bizde araştrıorz bakalım son sürat..
acaba başka yerlerde var mı ?
bnde ist değilm cnm yardımcı olmk isterdm ama bşka bi yerde yaşıorm bnde...
yalnız nerde istyrsun kuaförü tam yer olark hangi semtte?
bide sizn düğün ne zmn cnm?

Son düzenleme:

duduzar bulunduğu konum itibariyle çok nezih bir yer değil bence iç mekan da pek hoşuma gitmemişti açıkcası masaları sandalyeleri ne bilim lekeli kumaş falan vardı sandalyelerinde menüsündeki yemekleri de beğenmemiştim duduzarda yapılan bir düğünden davetli olarak izlenimler bunlar..
bizim düğünümüz gülistan sofrasındaydı ve 1 sene geçmiş olmasına rağmen hala mekan ve yemek menüsü olarak konuşuluyor beğenmeyen birini duymadım şuana dek bulunduğu konum da çok iyi bir yer sahil yolunda ve çevresi nezih tavsiye ederim

teşkkrler fikrinizi belirttiğiniz için..
evet yanlız fiyatlar uçmuş durumda düğün için o kadr bütçe ayırmak ne kadr mantıklı bilmiorum..
düğünüzün sorunsuz ve güzel geçmesi ne mutlu darısı hepimizin başına

cnm ayrıca ada tesisleriyle duduzarı kıyaslama bile...
çünkü duduzar blunduğu konum itibariyle iyi değil ayrıca orası daha çok kır düğünü için..
ada tesisleri hem deniz manzaralı sahilde hem de havuz başı ve daha şık...
duduzar yol üstünde biryerde kalıyor kurtköye giderken...
ada tesisleriyle fiyatları aynıysa kesinlikle ada tesisleri derim ben

tuzlada adil-2 var cok güzeldir sahil tarafında birde açık hava değil ama muhtesem manzaralı olan yerler var kartal/ayazmada doğa restaurant gökkuşağı ve kır evi bunlar hep sıra sıra adını hatırlayamadıgım bi kaç yer daha var orda ayazmaya cıkabılrsen bakarsın ben cok begenıyorum kuzenlerımn nısanları doga ve gokkusagında oldu

ha birde şöyle bişiy var içkili yemek yapacaksan ada tesıslerı ve gulıstan sofrasında içki yok sanırım duduzardada yoktu ama ondan tam emın degılm bende mekan aarstırıyorum da tek tek arayıp sormustum ada tesıslerı cok uygun fıyat vermıstı maltepede koza restaurant var orasıda muhtesem ama fıyat biraz fazla gibi ama bır bak

amin cnm inş. tüm isteyenler için hayırlısını nasip etsin Rabbim

benim nişanım maltepe wonderland oldu hem çok eğlendik hemde yemekleri çok güzeldi süsleme zaten standart bir hizmet rakamlarıda bırcok sahıldekı mekana gore uygun bence yaz ıcın bahcesıde var en onemlısı cok buyuk bır otoparkı var

çok teşkkr edrim ve hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin...
fiyat olark ne kadra mal oldu acaba?

pendikte tabii ki ada tesisleri :82:

teşkkrler evet ada tesisleri çok güzel nişanlımda öle söledi ama kişi sayımız çok olduğu için bizi baya zorlcak gbi

çok teşkkrler nişanlar maliyet olark ne kadra geldi bilio msn acaba biz 300 kişiden fazla olcazda :26:

çok teşkkr edrim ve hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin...
fiyat olark ne kadra mal oldu acaba?

canım bız 75 kısı gıttık alkolsuz menu aldım ben ıcmek ısteyen kendı odedı pasta harıc muzık yemekler mekan için 2500 tl odedımbunun ıcıne kamera cekımı mekan susulemsı dahıl albumler bolumunde var detyalı resımlerım

hayrlı olsun cnm herşey istedgin gbi olmuştr eminim
yani bize 12.500 tl ye faln gelicek cnm offf yaa çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…