• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik - Kartal - Maltepe civarı düğün salonu (yardım)

serebii

Evli & Mutlu & Çocuklu
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
375
1
316
Arkadaşlar hepinize merhaba, uzunca bir zamandır araştırıyorum ama hala net bir karar verebilmiş değiliz, Kartalda en beğendiğim yer Manolya ve 3.400TL fiyat aldım oradan kasım 19 için

Önemli olanları yazayım ben öncelikle

Fiyatı en fazla 2.500TL veya azbuçuk aşabilir

Merkezî bir yerde olmalı ulaşım kolaylığı açısından

Nişanlım Kartal'da oturuyor, ben Kağıthane'de, düğün kartala yakın bir yerlerde olmalı

Her yanı kolon olmayan bir yer istiyorum :/

tabi sonrasında temizlik, görüntü falan geliyor..

Öyle illa sanatçısı olsun demiyorum, uygun bir yer arıyorum

yemekli olmayacak.

duyan gören bilen var mıdır?

Not: Kasım 19 yada 20 olarak düşünüyoruz düğün tarihini, nikah Balıkesir'de olacak, nikah ücreti olmayacak yani salonda :/

Son düzenleme:
ayrıca siz de kendi düğünlerinizden bahsedebilirsiniz pendik - kartal - maltepe dolaylarında, sorun yaşadınızmı, önemli olan başka detay var mı? fiyatı çokta uçuk olmayan ama bence burası daha iyi olur diyebileceğiniz yerler nereler?

başlığı görmediklerini düşünüyorum ama üzüldüm açıkçası :/ oldukça heveslendim çünkü :( kendi başıma bulamıyorum :( bulsam kalitesinden emin olamayacağım :(

Eğer 250-300 kişilik bi yer istiyorsanız maltepe de salon bağdat var orası da güzel..

maltepede oturuyorum ben
yakınlarda evlenen tanıdıklarıma sorarım en kısa zamanda inşallah,
pendikten de öğrenebilirim
kartaldan da belki ama öğrenince yazarım buraya
maltepenin her yanında düğün salonu var da nerde ne kadardır nasıldır bilmem hiç gitmem de düğünlere zaten :1:
otellerde çok mu pahalı oluyo ki otelde yaptılar bu yaz genelde

cevaplarınız için kocaman birsürü teşekkür ederim :) nişanlımın patronu pazarlıkla 3bin liraya getirdi manolyayı, merkezde olduğu için çok rahatladım, düğün salonu da tarihi de kesin artık :) 20 kasımda düğünüm var kızlaaarrr :)

Back