• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PENDİK/İSTANBUL Civarı HSG filmi önerileri

papatya-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
518
165
33
32
arkadaşlar merhaba,

hsg film çekinicem yakın zamanda ama istanbul pendik civarında olsun istiyorum bu civarlarda önerdiğiniz iyi sağlam bi yer var mı acaba?
bir de özel sağlık sigorta bu filmi karşılıyor mu bunu da öğrenmek istiyorum

teşekkürler

Valla ben Pendik kısmını bilmiyorum ama ta Kırklareli’den kalkıp Şişli echomar’a gitmiştim. Çok memnun kaldım. tercihiniz bence echomar olsun.

Özel sağlık sigortası karşılıyor mu peki
Onu bilmiyorum. Ben 3 sene önce çektirdim 600 TL filandı. Geçen sene bir arkadaşım için arayıp sorduğumda 700 TL demişlerdi. Bu sene de Herhalde 750 TL filan olmuştur.

arkadaşlar merhaba,

hsg film çekinicem yakın zamanda ama istanbul pendik civarında olsun istiyorum bu civarlarda önerdiğiniz iyi sağlam bi yer var mı acaba?
bir de özel sağlık sigorta bu filmi karşılıyor mu bunu da öğrenmek istiyorum

teşekkürler
Geçen hafta Sonomed Kadıköy de Çekildim. Çok korkarak giden ben bile kendimi sıksam da Allah'a şükür beklediğim ağrıyı çekmedim. Konuşmaları çok rahatlattı. Sonrasında sancı oldu ama o danormal .

Geçen hafta Sonomed Kadıköy de Çekildim. Çok korkarak giden ben bile kendimi sıksam da Allah'a şükür beklediğim ağrıyı çekmedim. Konuşmaları çok rahatlattı. Sonrasında sancı oldu ama o danormal .
Çok yakın bir arkadaşım için Kadıköy civarında ağrısız hsg çeken bir yer arıyoruz. Sonomed anestezili çekiyor mu? Bir de ne kadar ödediniz öğrenebilir miyiz?

Çok yakın bir arkadaşım için Kadıköy civarında ağrısız hsg çeken bir yer arıyoruz. Sonomed anestezili çekiyor mu? Bir de ne kadar ödediniz öğrenebilir miyiz?
Anestezisiz. Ve anesteziye hiç gerek yok emin olun. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Çok az bi baski hissettim o kadar. 800₺ ödedim

Back