• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pendik hospital mi? nene hatunmu?

sahgull

🌸🌸
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
19.124
34.014
798
arkadaşalsr yarın bi kadındoğum uzmanına gidicem fakat hangi hastane hangi doktora gitmeliyi hiçbi fikrim yok pendik civarında oturan arkadaşlar öneride bulunurlarsa cok sevinirim:3:

ya nette bı kaç yorum okudum nenehatunla ilgili bende sabah hospital'e gittim ayşe hnm

canım ne okudun nene hatunla ilgili ben gecen ay gıttım çocuk için tedavi oldum ama tutmadı dr degiştiricem

canım ne okudun nene hatunla ilgili ben gecen ay gıttım çocuk için tedavi oldum ama tutmadı dr degiştiricem

ya çok ılgılenmıyolarmış yani memnun kalmayanların yorumlarınıokudum bı kac yerde doğum yapanlarda memnun degılmıs dr lar ılgısızmıs falan ama tabi gıtmedıgım ıcın bılmıyorum duyum sadece. ya insan bılemıyo ki şans artık bendede rahim yarası var onun ıcın tedavi olcam hospitale gittim bakalım memnun kalırsam sonrası ıcınde devam edicem. inşş sende biran once kavusursun bebişine cnm:1:

gecmiş olsun canım bende gecen ay gıttım oraya ama dr degiştiricem neslıhan hnm varmıs guleryuzlu ve anlayışlı ona gıdıcem bakalım

Back