• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik e-5'ten Arnavutköy'e nasıl gidilir?

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Bu konu biraz burda kalırsa çok sevinirim, çünkü hiç bilmiyorum nasıl gidileceğini.
Pendik e-5ten Arnavutköy'e en kısa ve en hızlı nasıl giderim? Sabah 8 de sınavım var, kalacak yerim de yok karşıda. 500t'ler en erken 5 buçukta geliyormuş. 500t ile Topkapı'ya kadar gitsem ordan Arnavutköy'e otobüs veya minibüs bulur muyum? Bulsam ne kadar sürede giderim? Alternatif önerileriniz varsa paylaşın lütfen.

500 t ile edirnekapıya gelseniz ordan mescidi selam metrosuna binseniz? Sonra da otobüse mi binseniz acaba bilemedim başka kısa bir yolu var mı?
Unkapanı köprüsünden sanırım vatan caddesinden de geçiyordur arnavutköy otobüsleri geçiyor ama çok sık değil.
Okulun tam olarak yerini öğrenip (Arnavutköy'ün neresinde olduğunu) sonra da arnavutköy e giden otobüslerin tahmini sürelerine bakıp ona göre karar vermek gerekebilir

500 t ile edirnekapıya gelseniz ordan mescidi selam metrosuna binseniz? Sonra da otobüse mi binseniz acaba bilemedim başka kısa bir yolu var mı?
Unkapanı köprüsünden sanırım vatan caddesinden de geçiyordur arnavutköy otobüsleri geçiyor ama çok sık değil.
Okulun tam olarak yerini öğrenip (Arnavutköy'ün neresinde olduğunu) sonra da arnavutköy e giden otobüslerin tahmini sürelerine bakıp ona göre karar vermek gerekebilir

En güzel ve en rahat gidişı yazmış arkadaş mescidi selam metrosuna bin ordan minibüsle devam et trafik çilesi en aza inmiş olur bu arada bu ne sınavı böyle taaa nerden nereye benimde bi kere tuzla da cikmisti sınav yerim :KK57: aynen böyle olmuştum hatta eşim dalga geçmişti çok yakinmis iyiki düzce de falan değil diye :KK48:

arnavutköy gaziosmanpaşaya yakın olan dimi yoksa beşiktaş mı? gaziosmanpaşaysa en kolay bir şekilde edirnekapıya gel ya da topkapı da olabilir ordan habipler topkapı metrosu var ona bin habiplere doğru git en son durakta in ordan minibüs otobüs geçiyo ordan gidebilirsin. Edirnekapıda da arnavutköy minibüsleri var ama metroyla gitmeni öneririrm yol tek şerit bu yüzden yarım saatlik metro yolunu 1 saate gidersin minibüsle. bir de arnavutköyün neresinde?

arnavutköy gaziosmanpaşaya yakın olan dimi yoksa beşiktaş mı? gaziosmanpaşaysa en kolay bir şekilde edirnekapıya gel ya da topkapı da olabilir ordan habipler topkapı metrosu var ona bin habiplere doğru git en son durakta in ordan minibüs otobüs geçiyo ordan gidebilirsin. Edirnekapıda da arnavutköy minibüsleri var ama metroyla gitmeni öneririrm yol tek şerit bu yüzden yarım saatlik metro yolunu 1 saate gidersin minibüsle. bir de arnavutköyün neresinde?
Yavuz Selim mahallesinde sinava girecegim yer, hangi tarafa yakin bilmiyorum.

atla bana gel bende kal cicim bu bir... ikinciside kartaldan metroya bin,, uzun çayırda in,, oradan metrobüse bin,, ve yeni bosna kulelide in,, ve arnavut köy arabaları var onlara bin yavuzda indirirler seni..:KK60:
Ayy canim benim dusunmen yeter:KK200:
Bu yol tarifi biraz aktarmali ama en hizli yol sanirim, en azindan trafikle ugrasmam gerekmez. Sagol canim benim.

Ayy canim benim dusunmen yeter:KK200:
Bu yol tarifi biraz aktarmali ama en hizli yol sanirim, en azindan trafikle ugrasmam gerekmez. Sagol canim benim.
sınavın olduğu için canım trafikte kalmassın yoksa 500 tlere bin cevizli bağda in oradan tekrar binmen lazım metrobüse ki yeni bosnada inesin .çünkü oradan kalkıyor arnavut köy otobüsleri..ama sabahın 6 sında kalkıp çıkarsan yola o zaman en güzeli 500 t canım..rica ederim her zaman yeni bosnadayım ben biliyorsun..kız kardeşimde pendik esen yalıda oturuyor ..

sınavın olduğu için canım trafikte kalmassın yoksa 500 tlere bin cevizli bağda in oradan tekrar binmen lazım metrobüse ki yeni bosnada inesin .çünkü oradan kalkıyor arnavut köy otobüsleri..ama sabahın 6 sında kalkıp çıkarsan yola o zaman en güzeli 500 t canım..rica ederim her zaman yeni bosnadayım ben biliyorsun..kız kardeşimde pendik esen yalıda oturuyor ..
Sabahin besinde de kalkarim o sorun degil, tee Ankaralara gidiyodum ben bi sinav icin hem de uc ay icinde bes kere gittim:KK53:Ama bu arnavutköy kadar sıkıntı olmadı valla.
Kardeşin de yakınmıs bana, gelirsen buralara beklerim ben de:KK68:

Sabahin besinde de kalkarim o sorun degil, tee Ankaralara gidiyodum ben bi sinav icin hem de uc ay icinde bes kere gittim:KK53:Ama bu arnavutköy kadar sıkıntı olmadı valla.
Kardeşin de yakınmıs bana, gelirsen buralara beklerim ben de:KK68:
inşallah canımm ben geldimmi 500 t yi kullanıyorumm..o zaman 500 t senin için en ideal canım..

Back