H hilal__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 130 0 66 25 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilal__ #1 Merhaba arkadaşlar,dogumuma bir ay kaldi ve ben henuz hangi hastanede dogum yapacagima karar vermedim,Pendik devlet hastanesinde doğum yapan ya da yapmayi düşünen arkadaşlar var mi?bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba arkadaşlar,dogumuma bir ay kaldi ve ben henuz hangi hastanede dogum yapacagima karar vermedim,Pendik devlet hastanesinde doğum yapan ya da yapmayi düşünen arkadaşlar var mi?bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkür ederim :)
H hilal__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 130 0 66 25 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilal__ #2 Arkadaslar fikirlerinizi bekliyorum.
neyzen firdevs hakikat avcısı Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 91 34 18 5 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hilal__ #3 selam hilal doğum yapmıssındır suan . hayırlı olsun bebegın . bende hastane arastırıyorum.pendık devlette mı yaptın dogumunu ? orada yaptıysan tavsıye edermısın nasıldı ?
selam hilal doğum yapmıssındır suan . hayırlı olsun bebegın . bende hastane arastırıyorum.pendık devlette mı yaptın dogumunu ? orada yaptıysan tavsıye edermısın nasıldı ?