pendik civarı eve temızlıkte yardımcı arıyormm cok acil ...!!

perfume love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
956
213
53
32
mrb arkadslar pendik te yasayan yarın için bana cok acil yardımcı lazm bebegim var tekim malesf yapamıyorm evi yenı boyattık pendik kartal tuzla fark etmez 1 kişi olması önemli deil 2 kişide olur ilgilenenler numara bırakırsa yada özelden yazarsa sevinirim .eger memnun kalırsam 2 yada 3 aya bir cagrmak istıyormm ...

Merhabalar eğer bulursanız bana da mesaj atar mısını? Veya memnun kaldıklarınızı bana da tavsiye edebilir misiniz?

Merhabalar eğer bulursanız bana da mesaj atar mısını? Veya memnun kaldıklarınızı bana da tavsiye edebilir misiniz?
mrb buldum bir iki kişi ama temızlık bir haylii agırdan aldındı yanı oldukca yavastı ... siz nasıl düşnüyorsnz her ay mı birini almayı düşünüyorsnz temızlıkte nelere dkkat ediyorsnz ütü yemek vs oluyor mu ? ben size bulurum burdan haber ederimm calısan birimisnz...eger dewamlı olsun diyorsnz ayarlayabilrmm tanıdklarımdan benmkii birazz aceleye geldii

Çalışan biriyim evet.. Ütü yemek vs. İstemiyorum, zaten evim 1+1 oldukça ufak.Rutin işler mutfak dolapları banyo temizliği vileda süpürge toz alma gibi. Tek seferlik cam silme koltuk silme var.cam silme biraz Zaman alabilir sadece çünkü oldukça kirli şuan.
Memnun kalırsam 2 3 haftada bir almayı düşünüyorum.aslında yarım gün evime yeter ama muhtemelen tam gün alırım şimdiden kestiremiyorum temizlik yapmakla pek aram yok

hemşiresinz sanırım :)) ... nerde oturuyorsnz peki ? fiyat aralıgınız nedir benm bir tandıgım var yarın hemen sölim ona bu arada ewet camlar cok oyalıyo wc banyo da keza öle ben mutfagımı kendi ellerimle temızledmm meselaa mutfagın işi hepsinden zor ve uzun oluyoo cnkü en cok malzeme olan yer orası

Yok Can'ım hemşire değilim özel sektörde çalışıyorum valla inanır mısın evde en az kullandığım yer mutfak sadece su içmeye giriyorumm. Bi tek pazarım var onda da temizlik yapmak istemiyorum malak gibi yatıyorum yorgunluktan anca süpürge vileda yapmaya enerjim oluyo.Ama artık bu düzene bi son vermem lazım.valla fiyat öyle çok uçuk bişi olmasın ya piyasayı da hiç bilmem:) evim kutu kadar bişey minnacık yani eşyamda az mutfakta 3-5 tabak 8-9 bardak diyim sana.pendikte oturuyorum bu Arada

anladım canm ben sana burdan dönüş yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…