• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pendik bölge hastanesindeki kadın doğumculardan memnun olan var mı?

guncekiz

güncekız
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
389
1
296
İstanbul
kızlar mrb.2 aylık hamileyim.pendik bölge hastanesine gidiyorum kontrole.ama doktordan emin değilim.benimki yeliz hanım.onun dışında banu be oya hanım var.tavsiye edermisiniz?bir de anadolu yakasında çok iyi bildiğiniz hastane ya da doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden herkese teşekkürler..

Son düzenleme:
kızlar mrb.2 aylık hamileyim.pendik bölge hastanesine gidiyorum kontrole.ama doktordan emin değilim.benimki yeliz hanım.onun dışında banu be oya hanım var.tavsiye edermisiniz?bir de anadolu yakasında çok iyi bildiğiniz hastane ya da doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden herkese teşekkürler..

bende bölge hastanesine gidiyorum doktorum mustafa özbek çok memnunum

Son düzenleme:
aaa ben de mustafa beye gidiyorum. şimdilik ben de memnunum. senin ne kadarlık oldu bebişin? ben 9+1'deyim. haftaya kontrole gidicem inşlh.

benim de 9.hafta ama çok emin değilim canım.onu doktora sorsam bilebilirmi acaba ultrason görüntüsinden filan.önümüzdeki hafta haftasonu gitmeyi düşünüyorum tekrar ama hangisini gitsem bilemedim.sen de memnunsun değil mi mustafa beyden?aslında ben orda oya veya banu hanıma gitmeyi düşünüyordum onlar hakkında hiç bilgin var mı?

ben neslihan alan dan çok memnumum.2 yaşında kızım var çok riskli bir gebelik geçirdim.harika bir doktor.hem pisikolojik açıdan hemde tıbbi açıdan herşeyi süper yönlendirdi.her aklıma geldiğinde dua ediyorum.tavsiye edrim bir dene bnce

bir şey sormakistiyorum konuyu nasıl açıyorsunuz bende konu açmayı düşünüyorum da hiç bi fikrim yok nasıl açılıyodiye yardımcı olursanız sevinirim

bir şey sormakistiyorum konuyu nasıl açıyorsunuz bende konu açmayı düşünüyorum da hiç bi fikrim yok nasıl açılıyodiye yardımcı olursanız sevinirim[/QUOT

o doktor hangi hastanede canım? konu açamaya gelince ana sayfa linkine tıklıyosun oradan bir sürü konu başlığı açılıyor hangisiyle alakalı yazacaksan o konunun üzerine yıklıyorsun.sayfanın en başında yeni konu aç linki var koyu pembeye boyanmış büyük harflerle yazılı.ordan canım:-)

bir şey sormakistiyorum konuyu nasıl açıyorsunuz bende konu açmayı düşünüyorum da hiç bi fikrim yok nasıl açılıyodiye yardımcı olursanız sevinirim[/QUOT

o doktor hangi hastanede canım? konu açamaya gelince ana sayfa linkine tıklıyosun oradan bir sürü konu başlığı açılıyor hangisiyle alakalı yazacaksan o konunun üzerine yıklıyorsun.sayfanın en başında yeni konu aç linki var koyu pembeye boyanmış büyük harflerle yazılı.ordan canım:-)

nene hatun hastanesinde.ama gerçekten denemeni tavsiye ederim.benim gebeliğimden doktorlar korkuyodu cidden.ALLAHA şükür.beklendiği gibi kötü sonuçlq
anmadı.buarada yardımın için sagol

merhabalar;
bende kaynarcadaki cihan tıp merkezine gidiyorum dr M.Cüneyt Uzun dogumlarını Pendik bolge hastanesınde yaptırıyor ben cok memnunum ve hastaneyı de gecenlerde gezme fırsatı yakaldım cok guzel bır hastane ılgıde anlayısta mukemmel hakkını r yanı tek sadece bır kusur ıdsarıya gore cok pahalı

bende maltepe bölge hastanesine gidiyordum ama hiç memnun kalmadım. şimdi asya medicneye (nene hatun ) gidiyorum . çok memnunum . doktorum iyi .tavsiye ederim. pendik hospitalin biraz ilerisinde ssk da geçiyor

benim de 9.hafta ama çok emin değilim canım.onu doktora sorsam bilebilirmi acaba ultrason görüntüsinden filan.önümüzdeki hafta haftasonu gitmeyi düşünüyorum tekrar ama hangisini gitsem bilemedim.sen de memnunsun değil mi mustafa beyden?aslında ben orda oya veya banu hanıma gitmeyi düşünüyordum onlar hakkında hiç bilgin var mı?

selam cnm kusura bakma mesajını daha yeni gördüm. ben şu an 9+4'teyim. yarın için mustafa beye kontrole gidicem. şimdilik memnunum. ne zaman ters bi hareketini görürüm, beni yanlış yönlendirdiğini hissederim veya normal doğum konusunda anlaşamazsam değiştirmeyi düşünüyorum. çünkü şu aşamada bize zaten hangi doktor bakarsa baksın hep aynı şeyi söyleyecek. keseye bakacak, haftasını söyleyecek vs.... oya veya banu hanıma ben hiç muayene olmadım. ama oya hanımın daha iyi olduğunu sadece duymuştum. bu sadece duyum tabiki... hamilelik çok farklı bir duygu olduğu için doktor da kişiden kişiye değişebiliyor....

Nene Hatun Hastanesine bende gıttım ve tavsıye ederim Hale Kayıran ben gıtmeden once ınternette sıcılıne baktım cok guzel zaten kendısıde genc bır doktor anlayıslıda tavsı ederım oraya gıtmeyı dusunenler ıcın ben bırakmak zorunda kaldım cunku hastanenın tahlılı cok pahalı

Nene Hatun Hastanesine bende gıttım ve tavsıye ederim Hale Kayıran ben gıtmeden once ınternette sıcılıne baktım cok guzel zaten kendısıde genc bır doktor anlayıslıda tavsı ederım oraya gıtmeyı dusunenler ıcın ben bırakmak zorunda kaldım cunku hastanenın tahlılı cok pahalı

ben pendik bölge yeliz akçelik'in hastasıyım 11+5 haftalık hamileyim canım en başından beridir ona gidiyorum şimdilik çok memnunum .güler yüzlü çok ilgili bir bayan her hastasına uzun zaman ayırıyor.her şeyi de çok açık ve detaylı anlatıyor.benim tek aklıma takılan doktor daha hastanede yeni olduğu için doğum konusunda nasıl bilmiyorum sezaryen mi yoksa normal doğum yanlısı mı çok merak ediyorum çünkü ben normal doğum yapmak çok istiyorum.çevremden duyduğum kadarıyla bazı doktorlar direk bir bahane bulup sezeryene alıyormuş.yeliz hanım bu konuda nasıl hiç bir bilgim yok BİLEN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN!!!
Birde hastane konusunda sıkıntım doğumun mesai saati dışına gel dimi nöbetçi kimse o doğum yaptırıyor bazı hastanelerde bir miktar ücret karşılığı kendi doktorun geliyormuş acaba bu hastanede de böyle bir uygulama var mıdır?????????

canım ben de yeliz hanıma gidiyordum söylemiştim ya zaten.dün akşam ağrım oldu bölge hastanesine gittim nöbetçi doktor vardı mustafa özbek.kendisinden çok memnun kaldım çok ilgilendi.ve işinin uzmanı olduğu belli.aslında erkek doktora gitmeyi pek düşünmüyordum ama eşim de beğendi kendisini.bundan sonra ona gitmeye karar verdim.tekrar 15 gün sonra gideceğim ikili test varmış.bakalım hayırlısı.

Back
X