Ben normal doğum yaptım şubat ayında.Doktorum Doğan Bey 'di.10.haftadan itibaren Doğan Beyle devam ettim.Kendisinden memnun kaldığım için değiştirmeyi hiç düşünmedim.İlgili ,güler yüzlü ,sorduğum her soruya memnuniyetle cevap verdi bıkmadan :)Tabi ilk randevumu Oya Hanım'a almıştım eşimde bende memnun olmadık.Son haftaya kadar normal doğum üzerinde durduk,ancak mecbur kalırsak sezeryan istediğimi söyledim kendisine.Ama kızım kendisini ağırdan sattı,40+5 te suni sancıyla normal doğum yaptım.
Hastane hakkında ise ilk açıldığından beri her şikayetimde Bölge ye gidiyorum.Doktorları çok iyi diyebilirim,şimdi çocuk doktoru için de oraya gidiyoruz.
Doğuma gelince ; doktorum sayesinde korktuğum gibi olmadı.Doğum masasında bile şakalaştık kendisiyle,beni çok güzel rahatlattı.Serum bağlandıktan 6 saat sonra doğum yaptım.Doğumda tam kadrolar; ebe,bebek hemşiresi de bulunuyor.Mustafa Bey'i hiç bilmiyorum kendisi hakkında ne söylesem yalan olur.Benim ki kolay oldu diyebilirim,ilk tecrübem ama doktorun seni yönlendirmesi çok güzelmiş bunu anladım.Çünkü hiç bir şey bilmeden giriyorsun.Hasta bakıcıları da çok yardımcı oluyorlar,odaya çıkar çıkmaz iki kişi hemen beni temizleyip,giydirdiler.Ben bile ne neolup bittiğini anlamadım.660 tl kredi kartlı fiyatıydı,nakitte 600 tl ödedik.Aklıma gelenler bunlar senin sormak istediklerin varsa yazabildiğim kadarıyla cevaplarım.Umarım seninki de kolaycacık oluverir.Allah bir avazda kurtarır inşallah.