• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik Bölge Hastanesinde Normal Doğum

sinem_dizayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
64
1
36
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,
Gebeliğimin 14. haftasındayım ve muayenelerim de Dr. Mustafa Özbek ile devam ediyorum. Kendisi çok ilgili ve iyi bi doktor. Doğumu normal yapmak isityorum tabii kısmet olursa. Bu hastanede normal doğum yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi? Doktorunuz kimdi, sizinle ilgileri nasıldı...
Teşekkürler,

Arkadaşlar Merhaba,
Gebeliğimin 14. haftasındayım ve muayenelerim de Dr. Mustafa Özbek ile devam ediyorum. Kendisi çok ilgili ve iyi bi doktor. Doğumu normal yapmak isityorum tabii kısmet olursa. Bu hastanede normal doğum yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi? Doktorunuz kimdi, sizinle ilgileri nasıldı...
Teşekkürler,

Ben normal doğum yaptım şubat ayında.Doktorum Doğan Bey 'di.10.haftadan itibaren Doğan Beyle devam ettim.Kendisinden memnun kaldığım için değiştirmeyi hiç düşünmedim.İlgili ,güler yüzlü ,sorduğum her soruya memnuniyetle cevap verdi bıkmadan :)Tabi ilk randevumu Oya Hanım'a almıştım eşimde bende memnun olmadık.Son haftaya kadar normal doğum üzerinde durduk,ancak mecbur kalırsak sezeryan istediğimi söyledim kendisine.Ama kızım kendisini ağırdan sattı,40+5 te suni sancıyla normal doğum yaptım.
Hastane hakkında ise ilk açıldığından beri her şikayetimde Bölge ye gidiyorum.Doktorları çok iyi diyebilirim,şimdi çocuk doktoru için de oraya gidiyoruz.
Doğuma gelince ; doktorum sayesinde korktuğum gibi olmadı.Doğum masasında bile şakalaştık kendisiyle,beni çok güzel rahatlattı.Serum bağlandıktan 6 saat sonra doğum yaptım.Doğumda tam kadrolar; ebe,bebek hemşiresi de bulunuyor.Mustafa Bey'i hiç bilmiyorum kendisi hakkında ne söylesem yalan olur.Benim ki kolay oldu diyebilirim,ilk tecrübem ama doktorun seni yönlendirmesi çok güzelmiş bunu anladım.Çünkü hiç bir şey bilmeden giriyorsun.Hasta bakıcıları da çok yardımcı oluyorlar,odaya çıkar çıkmaz iki kişi hemen beni temizleyip,giydirdiler.Ben bile ne neolup bittiğini anlamadım.660 tl kredi kartlı fiyatıydı,nakitte 600 tl ödedik.Aklıma gelenler bunlar senin sormak istediklerin varsa yazabildiğim kadarıyla cevaplarım.Umarım seninki de kolaycacık oluverir.Allah bir avazda kurtarır inşallah.

Ben normal doğum yaptım şubat ayında.Doktorum Doğan Bey 'di.10.haftadan itibaren Doğan Beyle devam ettim.Kendisinden memnun kaldığım için değiştirmeyi hiç düşünmedim.İlgili ,güler yüzlü ,sorduğum her soruya memnuniyetle cevap verdi bıkmadan :)Tabi ilk randevumu Oya Hanım'a almıştım eşimde bende memnun olmadık.Son haftaya kadar normal doğum üzerinde durduk,ancak mecbur kalırsak sezeryan istediğimi söyledim kendisine.Ama kızım kendisini ağırdan sattı,40+5 te suni sancıyla normal doğum yaptım.
Hastane hakkında ise ilk açıldığından beri her şikayetimde Bölge ye gidiyorum.Doktorları çok iyi diyebilirim,şimdi çocuk doktoru için de oraya gidiyoruz.
Doğuma gelince ; doktorum sayesinde korktuğum gibi olmadı.Doğum masasında bile şakalaştık kendisiyle,beni çok güzel rahatlattı.Serum bağlandıktan 6 saat sonra doğum yaptım.Doğumda tam kadrolar; ebe,bebek hemşiresi de bulunuyor.Mustafa Bey'i hiç bilmiyorum kendisi hakkında ne söylesem yalan olur.Benim ki kolay oldu diyebilirim,ilk tecrübem ama doktorun seni yönlendirmesi çok güzelmiş bunu anladım.Çünkü hiç bir şey bilmeden giriyorsun.Hasta bakıcıları da çok yardımcı oluyorlar,odaya çıkar çıkmaz iki kişi hemen beni temizleyip,giydirdiler.Ben bile ne neolup bittiğini anlamadım.660 tl kredi kartlı fiyatıydı,nakitte 600 tl ödedik.Aklıma gelenler bunlar senin sormak istediklerin varsa yazabildiğim kadarıyla cevaplarım.Umarım seninki de kolaycacık oluverir.Allah bir avazda kurtarır inşallah.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Sana ve bebeğine de geçmiş olsun. Hastanenin normal doğum şartlarını hiç bilmiyodum ve yapan da duymamıştım. Hatta son zamanlarda normal doğum yapan bile çok az duyuyorum. İlginçtir normal değilde sezeryanla doğum yapan kadınlar normal istediğimi duyunca cesaretimi kırmaya çalışıyolar. Açıklaman beni rahatlattı teşekkür ederim. Doktorumdan çok memnunum, muayenelerim çok ilgili ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor. Doğumda da aynı ilgi ve tutumu sürdüreceğini tahmin ediyorum, aslında güveniyorum :) Fiyatları da iyiymiş. Bu fiyatta tamamı değil mi? Yoksa yatış için ayrı ücret ödüyo muyuz? Bi de doktora ayrı para ödediniz mi?

Teşekkürler.

Merhaba bende gebelik elde edemediğim için pendik bölgeyi denedim..araştırmalarıma göre dogan beyi çok önerdiler bende gittim..ilk randevumuzda beni kendine çok bağlamıştı çünkü gerçekten uzun konuşup derdini alatmıştım..2.rendevumuzda ise olay değişti her gitmemde ne konuştuğumuzu unutuyordu buda beni sinir etmeye başlamıştı.. aşılamaya karar verdik.ilaçlarımı kullandım yumurta ölçülerime bakacagız demesin mi bana burda aşılama sistemimiz yok sizi tüp bebek merkezine yönledirecğim.çok kızmıştım ozmann bu duruma ve gitmedim..evet çok konuşkan ilgileniyor ama çok unutkan kendisi..bu konudan memnun kallmadım ben..

Cevabın için çok teşekkür ederim. Sana ve bebeğine de geçmiş olsun. Hastanenin normal doğum şartlarını hiç bilmiyodum ve yapan da duymamıştım. Hatta son zamanlarda normal doğum yapan bile çok az duyuyorum. İlginçtir normal değilde sezeryanla doğum yapan kadınlar normal istediğimi duyunca cesaretimi kırmaya çalışıyolar. Açıklaman beni rahatlattı teşekkür ederim. Doktorumdan çok memnunum, muayenelerim çok ilgili ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor. Doğumda da aynı ilgi ve tutumu sürdüreceğini tahmin ediyorum, aslında güveniyorum :) Fiyatları da iyiymiş. Bu fiyatta tamamı değil mi? Yoksa yatış için ayrı ücret ödüyo muyuz? Bi de doktora ayrı para ödediniz mi?

Teşekkürler.

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu...iyi dileklerin için teşekkür ederim.ben normal doğumda ısrar ettim ,banada çevremdekiler çok şey anlattılar.Genelde bu konuşmalar başlar başlamaz w.c bahanesiyle ortadan kayboldum :))) herkes kabus gibi şeyler konuşmaya başlıyor.bilmeden girmek en iyisiymiş valla,korktuğum gibi de olmadı.sezeryan daha kolaya geliyor,arkadaşlarım hayretle nasıl çektin onca acıyı diyor.Allah yardımcı oluyor diyorum.Bence cesaretini hiç kırma hep olumlu düşün,güzel şeyler getir aklına helede kucağına alacağın zamanı düşününce :) doktoruna da güvenmen çok iyi oluyor sana kolaylıkta oluyor aklın berrak olduğu için.
ben çıkış yaparken bunu ödedim çıktım.hatta benim kafamda bana yapılan testler ,çocuğa yapılacak testler falan dedim bi bu kadar daha çıkar diye de gözden çıkardım.odaya ayrı para ödemedik,yatış işleminde de herhangi bir ücret ödemedik.sadece çıkarken ödenen ücret 600 tl idi.hatta faturaya bile hayretle baktığımı hatırlıyorum.benim için doğum başlamadan önce kan aldılar onların testleri vardı,bebeğin doğar doğmaz yapılan testleri ,hatta gece 4 gibiydi yanılmıyorsam bebek hemşiresi gelip bebeği alıp sarılık testini de yaptı.sonradan öğrendim ki yeni doğanın tüm testlerini devlet ödüyormuş.
doktor için ayrı para ödemedim.Çünkü ilk gittiğimden beri Doğan beye doğuma girip giremeyeceğini ısrarla sordum.oda her seferinde hastane de olmasa bile evden çıkmadan önce ona cepten ulaşmamı,nöbetçi değilse bile gelebileceğini söyledi.ama benim fıstık bir türlü kendisi gelmeyince biz de Doğan beyin nöbetçi olduğu güne denk gelen güne karar verdik.tamda gününde oldu şansıma.
sana da Allah kolaylık versin,umarım çarçabuk bir doğum olur.

Merhaba bende gebelik elde edemediğim için pendik bölgeyi denedim..araştırmalarıma göre dogan beyi çok önerdiler bende gittim..ilk randevumuzda beni kendine çok bağlamıştı çünkü gerçekten uzun konuşup derdini alatmıştım..2.rendevumuzda ise olay değişti her gitmemde ne konuştuğumuzu unutuyordu buda beni sinir etmeye başlamıştı.. aşılamaya karar verdik.ilaçlarımı kullandım yumurta ölçülerime bakacagız demesin mi bana burda aşılama sistemimiz yok sizi tüp bebek merkezine yönledirecğim.çok kızmıştım ozmann bu duruma ve gitmedim..evet çok konuşkan ilgileniyor ama çok unutkan kendisi..bu konudan memnun kallmadım ben..
Ben oya hnm a gittim ilk,sonraki gidişimde başka doktor istediğimi söyledim.Doğan beyin randevusu müsaitmiş bende ona başladım.çok dua etmiştim o an Allah ım iyi birisini karşıma çıkar diye,Rabbim de yardımcı oldu.Evet unutkanlığı olabiliyor hatta bende başta içerledim diyebilirim.Ama sonra düşününce kimbilir kaç kişi var herkesi nasıl hatırlayacak dedim kendi kendime sonra ise gidip geldikçe herşey rayına oturdu.
tabi sende kendine göre haklısın.sonuçta senin yaptıracağın işlemde sana stres yaratıyor,bi de bunlar olunca.inşallah bebişini kucağına alırsın biran evvel,Rabbim yanında ve yardımcın olsun.

bende dogan beyi tercih ettim biraz unutkan evet ama cok güleryüzlü ve ilgili cokda motive eden bi insan inş doğumumdada yanmda olur.

Ben de Dogan Bey'i tercih ettim, cok konuskan ve motive edici, moralinizi duzeltiyor, bizede lazim olan bu degil mi? Ama hastane konusunda halen tereddutlerim var, mesela Dogan Bey'in ultrason cihazinda bebegin kalp atislarini duyamiyorsunuz, cok geri bir teknoloji degil mi yoksa bu normal mi bilemiyorum. Daha once Emsey Hastanesine gidip cok memnuniyetsiz ayrilmistim ama cihazlar daha iyi gibiydi. Dogan Bey 20. hafta olmama ragmen detayli ultrasondan bahsetmedi, bizim mi birseyler hatirlatmamiz gerekiyor bilemiyorum.

Bir de Pendik Bolge Hastanesinde dogum yapan arkadaslar, hastane hijyeninden memnun kaldiniz mi? Bize bosta olan 1 oda gosterebidiler, o donem odalarin hepsi doluydu ama gosterilende pek temiz gibi gelmedi, kalanlar memnun mu acaba?

Merhaba Arkadaşlar,
Bende odalara bakmadım ama teknoloji olarak cihazlar çok eski değil bence. Gebeliğimin ilk iki ayında başka dr'a gitmiştim ve onun ultrason cihazında kalp atışları duyulmuyordu. Ama Mustafa bey'e devam ediyoruz şimdi. Kalp atışlarını dinliyoruz. 3D görüntüyle de gördük bebişimi :) Ayrıntılı ultrasona gelince de doktorum nerdeyse 1 ay önce çektireceğimiz yere karar vermemizi söylemişti. Doktorları kıyaslamak yanlış olur bence, hepsinin ayrı bi anlayışı bildikleri var.

Arkadaşlar Merhaba,
Teşekkürler,

canım kız kardesım ın doktoru mustafa beydı cok ıyı ve alakalı bır doktordu. doktor cok ısrar etsede normal dogum ıcın, kız kardeşim sezaryan olmustu . ben kendım bıle o doktora gıtmeyı ve dogum yapmayı cok ıstıyorum ama malesef su an kocaelınde oturuyorum bana cok uzak .

canım kız kardesım ın doktoru mustafa beydı cok ıyı ve alakalı bır doktordu. doktor cok ısrar etsede normal dogum ıcın, kız kardeşim sezaryan olmustu . ben kendım bıle o doktora gıtmeyı ve dogum yapmayı cok ıstıyorum ama malesef su an kocaelınde oturuyorum bana cok uzak .

Bunu duyduğuma sevindim canım. Bana da kendini normal yapacak gibi hazırla dedi. Doğum zamanı gelince karar vericez dedi. Benimde Kocaelinde doğum yapan arkadaşlarım var ve şuan da hamile olan arkadaşımın devam ettiği dr var. Çok bahsetmişlerdi. Öğrenip istersen burda paylaşabilirim.

Ben oya hnm a gittim ilk,sonraki gidişimde başka doktor istediğimi söyledim.Doğan beyin randevusu müsaitmiş bende ona başladım.çok dua etmiştim o an Allah ım iyi birisini karşıma çıkar diye,Rabbim de yardımcı oldu.Evet unutkanlığı olabiliyor hatta bende başta içerledim diyebilirim.Ama sonra düşününce kimbilir kaç kişi var herkesi nasıl hatırlayacak dedim kendi kendime sonra ise gidip geldikçe herşey rayına oturdu.
tabi sende kendine göre haklısın.sonuçta senin yaptıracağın işlemde sana stres yaratıyor,bi de bunlar olunca.inşallah bebişini kucağına alırsın biran evvel,Rabbim yanında ve yardımcın olsun.

üzerinden baya zaman geçmiş ama merak ettim oya hanımdan mennun kalmadın mı, ben de oya hanıma gidiyorum da

üzerinden baya zaman geçmiş ama merak ettim oya hanımdan mennun kalmadın mı, ben de oya hanıma gidiyorum da

bu uyum doktorla sizin frekansınızın tutmasına baglıdır.bana gore ıyı olan bır doktor sıze ıyı gelmeyebilir.tecrübelerden bunu öğrendim artık.tabi bir de şans diyorum.benim ilk gebeliğimdi oya hnm.ekrana baktı baktı ama hiç birşey soylemedi.biz heyecanla bir cevap bekliyoduk.gereken ilgi ve sıcaklığı bulamadık eşimle.sonrasında doktorundan bazı tavsiyeler beklersin ,biz sorana kadar hiç bir şey demedi.buda bizi negatif olarak etkiledi diyebilirim.

ama basta da soylediğim gibi frekans meselesi. Doğan bey daha bize agzımızı actırmadan herşeyi sıraladı.güzelce anlattı.yüzünün gülümsemesi,esprili oluşu,sıcak yaklaşması bizi etkiledi.sonraki randevuların cogunda sakalastık.örnek olarak bazı arkadaslar da Doğan bey'i beğenmemiş.göreceli kavram.çocuk doktorumda yine aynı hastane de Kazım bey.O da şansımıza cok iyi ,adamcağıza sorulacaklar listesi götürüyorum herseferinde,o da bıkmadan anlatıyor. :)))

cnm bende oya hanıma gidiyorum ama değiştiricem.şuan doktor araştırıyorum bende. tavsiye üzerine girmiştim ama normal doğum konusunda çok uzman değilmiş diye de duydum. hatta 10 gün önce arkadaşım normal doğum yaptı.doğumda çok zorlanmışlar.

cnm bende oya hanıma gidiyorum ama değiştiricem.şuan doktor araştırıyorum bende. tavsiye üzerine girmiştim ama normal doğum konusunda çok uzman değilmiş diye de duydum. hatta 10 gün önce arkadaşım normal doğum yaptı.doğumda çok zorlanmışlar.

hadi yaaa ben de yakın diye tercih ediyordum ben de normal doğum istiyorum neyse önümüzdeki günlerde alacağım elektriğe göre fikrim değişebilir

merhaba,
kimse uğramayalı baya olmuş ama bende pendik bölge hastanesine Dr. Mustafa Özbek'e gidiyorum. doktoruma doğum fiyatını sorduğumda normal doğum 900 tl, sezeryan 1200 tl oldugunu söylemişti. doktorun pek fiyatlardan haberdar olmadığını biliyorum çünkü aşağı yukarı fiyatlar söylemişti tahlil konusunda da söylediği fiyat yüksekti, alınan para daha düşüktü. bu aralar orada doğum yapan yada kesin fiyat bilgisi olan var mı?
Allah kısmet ederse doğumumu orada yapması düşünüyorum çünkü doktorumdan çok fazla memnunum. birde o yazdığım ücretlere herşey dahil mi acaba artı bir ücret ödenmesi gerekiyor mu?

Bende doğan beye gittim arkadaşlar fakat 6. Haftada gebeliğim bitti. Doğan beyde aşırı unutkanlık var telefonla aradigimda hatirlamiyordu fakat yüz yüze geldiğimizde bile hatırlamAdı. 1 gece hastanede yatırdı çıkışta odaya gelmeye tenezzül etmedi.hemşire yolladı. Bide o süreçte vajinal muayene yapması bence hataydi.

arkadaşlar bende şimdi doğan beye gidiyorum. gayet ilgili ama dediğiniz gibi unutkan.. bana soruyor geçen hafta ne demiştik sana diye. ama çok iyi niyetli birine benziyor. sorunlu bir gebelik geçiriyorum 7.haftamdayım şuanda. ama o kadar sorunum olmasına rağmen vajınal muayene yapmayı önermedi bile. size nasıl yapmış anlamadım.. belki çok gerekli görmüştür.

Bende doğan beye gittim arkadaşlar fakat 6. Haftada gebeliğim bitti. Doğan beyde aşırı unutkanlık var telefonla aradigimda hatirlamiyordu fakat yüz yüze geldiğimizde bile hatırlamAdı. 1 gece hastanede yatırdı çıkışta odaya gelmeye tenezzül etmedi.hemşire yolladı. Bide o süreçte vajinal muayene yapması bence hataydi.
iki yıl önce gittiğimde Doğan beyden bende memnun kalmadım dahada gitmedim.Bu yıl gebe kaldım benimde kanamam vardı ve kanamalı gebelere vajinal yoldan bakıyorlar benim 6. haftadan 11. haftaya kadar sürdü kanamam ve hep vajidan bakıldım nezaman kanamam durdu ve rahim normal gebelik şeklini aldı o zaman karnımdan bakmaya başladılar ben 4 dr a göründüm o süreçte ve hepsi alttan baktılar.şuanda 21 haftalık gebeyim ve çok şükür biz atlattık.hastanede yattım ben 8 gün ve birgün okadar ağlamıştımki çocuk düşüyor dediler hemşire geldi bana dediki bak neyapasak yapalım bir bebek düşecekse düşer istersen Amuda kalk bekle istersen hiç hareket etme olacaksa oluyor ya da sen nekadar bu bebegi istemessen isteme o duracaksa duruyor gerçekten haklı Rabbimin emanetini ancak o isterse alır bizden.Sizede Allah sabır versın işallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın.

Merhaba, konu üzerindne baya geçmiş. Yakın zamanda normal doğum yapan var mı Pendik Bölgede. Bende Mustafa Özbek'e başladım. Epidural normal düşünüyorum inşallah deneyimi olan birileri vardır.

Back