• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendigi iyi bilenler ..

Diademe

Duanın gucune tutundum. bekliyorum yaarabbim
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
1.624
2.508
83
34
kızlar iyi akşamlar bilmiyorum konumu dogru yere mi actım .
Yurt dişinda yaşiyorum yarin istanbula eşim için bazı testleri yaptırmaya gidecegiz .
Gitmişken birazda gezelim dedik .
Pendikte bi otelden yer ayırttırdık ,fiyatlar cok yüksek diye kahvaltıyı dahıl etmedik (3gün için 2kişi kahvaltı 70 euro yani 220tl gibi bişey yapıyo )
Bana baya fazla geldi sizce normalmi ?
Fiyatlar hakkında pek bilgim yok

Bide pendikte bildiginiz kahvaltı ıcın güzel temiz yerler varmı

Pendik merkezdeyse eğer otel birsürü yer var. Sahile inerken bir cadde var bütün restaurantlar cafeler mevcut. Mc donalds simit sarayı big big New York cafe tavuk dünyası kısaca aklıma duan gelmeyen yan yana sıralı 30a yakın mekan var. Kahvaltı tabakları 20 lira filan sanırım dediğim yeri bulamazsanız karakolun olduğu cadde derseniz herkes gösterir hiç sıkıntı çekmezsiniz kahvaltı konusunda

Pendik merkezdeyse eğer otel birsürü yer var. Sahile inerken bir cadde var bütün restaurantlar cafeler mevcut. Mc donalds simit sarayı big big New York cafe tavuk dünyası kısaca aklıma duan gelmeyen yan yana sıralı 30a yakın mekan var. Kahvaltı tabakları 20 lira filan sanırım dediğim yeri bulamazsanız karakolun olduğu cadde derseniz herkes gösterir hiç sıkıntı çekmezsiniz kahvaltı konusunda
Tamam cooook teşekkürler

Back
X