Pencereme perde kararı veremıyorum yardımınıza ihtiyacım var resimli

rugzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
32
0
96
42
Konya
arkadaşlar mutfak pencerem içeriye açılıyor ve Fransız penceresı yanı zebra olmuyor sürekli kullandığım ıcın indir kaldır olmadı.nasıl perde kullanışlı olur briz dedikleri perdeyıde sevmıyorrum acaba kruvaze olsa ortadan açıp kapatmak kolaymı olurki yardım lütfen

bence kruvaze de olmaz canım acarken yine zor olur anlamı kalmaz zaten burası mutfak en mantıklısı cam üzerine takılan perdeler adını ne bilmiyorum ama böyle tam camın üzerine yapılıyor şık da duruyor baska alternatif ise klasik model tül perde tabi ki yere kadar değil onu da şıklık istersen rustikle taktır ki modern olsun ..en rahatı sürgülü pencere aslında ev seninse pencereni değiştir ilerde bununla uğraşma..

merhaba, kruvaz perde daha büyük camlarda hoş olur gibime geliyor, briz perdeyi de sevmediğinizi söylüyorsunuz acaba zebrayı iki kanat şeklinde yaptırsanız olabilirmi,

bencede rüstikle takılan perdelerden yaptır çok şık olur,kediciğin dediği briz olmaz

teşekkür ederim arkadaşlar ama rustikle takılan düşünmemiştim mutfakta olabılır belkı ama tam netleşmedı
kafamda

benim de fransız cam olmasa da mutfak perdesi için düşüncem rustikten yana
beyaz düşündüğüm mutfağıma beyaz rustik yaptıracağm inşlh
bence rustik tarzı duvarı boydan boya tüle boğmadığı için odayı daha büyük ve ferah gösteriyor
düşünün derim

bence briz yaptır canım benımde kapılarım boydan direk monteli çok hosuma gidiyor belki yardımcı olur bu foto

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…