pencerelerime güvenlik çözümü için acil yardım!

nazzzzz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
351
2
46
İzmir
mrb arkadaşlar,6 ay önce yeni evimize taşındık ve 5. kat.(batar katlı dükkandan sonra) malum yaz geldi,havalandırmakta gerekiyor.4 yaşında bi oğlum var ve şu an hamileyim. kalıcı güvenlik çözümüne ihtiyacım var. şu an bile odadan çıkarken camı kapatıyorum. oturma odası,çocuk odası,mutfak hepsi balkonsuz direk aşağıya bakıyor. boru paslanmaz demirden düşündüm 3 basamak olsa oğlum onada yaslanır daha tehlikeli,demir taktırmak istemiyorum kafes gibi.acil önerilere ihtiyacım var..

benimde çok hareketli bir oğlum var her yere tırmanıyor yukarı doğru açılan pencerelerden taktırabilirsiniz ben öyle kullanıyorum.

mrb arkadaşlar,6 ay önce yeni evimize taşındık ve 5. kat.(batar katlı dükkandan sonra) malum yaz geldi,havalandırmakta gerekiyor.4 yaşında bi oğlum var ve şu an hamileyim. kalıcı güvenlik çözümüne ihtiyacım var. şu an bile odadan çıkarken camı kapatıyorum. oturma odası,çocuk odası,mutfak hepsi balkonsuz direk aşağıya bakıyor. boru paslanmaz demirden düşündüm 3 basamak olsa oğlum onada yaslanır daha tehlikeli,demir taktırmak istemiyorum kafes gibi.acil önerilere ihtiyacım var..
ben de aynı dert yandım bir aralar,ama biz 11 kattayiz,ve biz başta şu kilitlerden taktırdık(oğlum pencereleri açıyordu) $Photo-012m8.webp$Photo-012n7.webp en yükarıya taktırdık onları,sadece bizim ulaşılabileceğimiz yere,ve ayrıca ucunda bir düğme var,ona bastırmadan çeviremıyorsun,çelik kapıların satıldığı yerde aldık(bayılerde),şimdi ise plastik pencereleri taktıracağız hem üstten hem de yandan istediğin tarafından şimdi hepsi böyle) fiyatı winsa da -:nazar:en düşük 1600tl (beyaz renkli dana düşük )biz kahve rengi yapıcağız:nazar:

ben de aynı dert yandım bir aralar,ama biz 11 kattayiz,ve biz başta şu kilitlerden taktırdık(oğlum pencereleri açıyordu)Eki Görüntüle 210273 Eki Görüntüle 210272 en yükarıya taktırdık onları,sadece bizim ulaşılabileceğimiz yere,ve ayrıca ucunda bir düğme var,ona bastırmadan çeviremıyorsun,çelik kapıların satıldığı yerde aldık(bayılerde),şimdi ise plastik pencereleri taktıracağız hem üstten hem de yandan istediğin tarafından şimdi hepsi böyle) fiyatı winsa da -:nazar:en düşük 1600tl (beyaz renkli dana düşük )biz kahve rengi yapıcağız:nazar:

cnm çok ii düşünmüşünüz... bizde sıcak olunca açıyoruz, odadan çıkarken kapatıyoruz... geçici bi çözüm yani,ben de yapılan firmayla görüştüm mesaj çetmıştım hemen geri döndüler. kasası çıkmadan iki taraflı açılabilen yapılıyormuş.. bayiiye yönlerdirdiler.. bayinin aramasını bekliyorum bende...hepsini yaptırmam çok masraflı olur ama diğerlerine dediğin gibi yapabilirim.. inşlah olurda bende bu dertten kurtulurum.. bide yeni şimdi bebekte olucak kalıcı bi çözüm lazım bana...

Benim de en yaramazından 3,5 yaşında ikizlerim var.Pencerlerimizi çift açılımlı hale getirttik,ayrıca kendileri açamasın diye güvenlik kilidi ekledik.
Çocukların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

bulunduğunuz şehirde varmı bilmiyorum ama koçtaşta güvenlik kilitleri satılılıyor. matkap yardımıyla pencereye monte ediliyor. biz onlarda aldık. memnunuz. tavsiye ederim.

kedi dili arkadaşımızın resimlerini eklediği tarzda emniyet kilitleri var kapılara ve pencerelere egepen bayileri 15-20 tl ye takıyor tanesini..

bizde bayiyle görüştük,çift açılmlı yapıcaz.ölçüleride alındı...içim baya rahatladı..
benim oğlum daha açmaya yeltnmiyor ama kilidi bende düşünüyorum..

Biz kirada oturuyoruz dolayısıyla oğlum ayaklandıktan sonra ucuz bir çözüm aradım bir süre sonra bunu buldum ve uzun süredir kullanıyorum oldukça memnunum ;

Ayarl Pencere Kilidi - Bebekhane.com

Avantajı pencereyi 10 cm e kadar açık tutuyor ve evi havalandırabiliyorum. :)

cnm çok saol... çok güzel bişeye benziyo ve dayanıklıysa hemen alıcam...