- 24 Ağustos 2023
- 1
- 0
- 29
- Konu Sahibi Tugba Bayraktar
Merhaba arkadaşlar pemfigus vulgaris hastasıyım bu hastalığı daha önce geçiren yenen var mı acba yazarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pemfigus hastasıyım şu orucu yaptım yaralarım kurudu hep sanırım yendimMerhaba arkadaşlar pemfigus vulgaris hastasıyım bu hastalığı daha önce geçiren yenen var mı acba yazarsanız sevinirim
Nasıl yendiniz detaylı açıklar mısınız lütfen.bu arada geçmiş olsunBen de pemfigus hastasıyım şu orucu yaptım yaralarım kurudu hep sanırım yendim
Pazar akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemedim pazartesiyi oruçlı geçirdim iftarda sadece su içtim gece boyunda istediğin kadar şu, daha sonra salı günü yine oruç iftarda yine şu perşembe yine oruç iftarda yine su. Perşembe günü artık meyve suyuna geçtim gün boyu istediğim bir meyve. Ben portakal suyu içtim. Cuma meyve suyu ile başladım öğle meyve yedim ikindi yagsız tuzsuz salata akşam ise sebze çorbası yagsız tuzsuz. Cumartesi günü artık normal yemeğe geçtim. 1hafta arayla iki kez uyguladım. İlk uygulama ndan sonra perşembe günü aynı zamanda hacamat yaptırdım. Şimdilik çıkmıyor bakalım kalıcı olacak mı.Nasıl yendiniz detaylı açıklar mısınız lütfen.bu arada geçmiş olsun