Pembe akıntı ile kırmızı bir değil dimiiiKorkma canim yerleşmedir mutlaka ama için rahat etmiyorsa yarin bi doktoruna görün. Acillerde perişan olursun şimdi alttan bakmak isterler. Oda iyi birsey değil daha yeni dölleniyor bebek
Hayir canim korkma pembe akıntı genelde yerleşme lekesi oluyorPembe akıntı ile kırmızı bir değil dimiii
Ayy inşallah yerlessin artık korkutmasin beni minigimHayir canim korkma pembe akıntı genelde yerleşme lekesi oluyor
Acile gidecek bi durum yok diyosun canımBende yaşadım progestan kullandım geçti şükür dinlenmek çok önemli uzanınca ayağının altına yastık koy öyle dinlen fazla iş yapma yorma kendini. Ilk 3 ayı atlatana kadar canm benim geçti ama hala dikkat ediyorum
Git canım tedbir elden birakilmasn. Ama kanama seklinde yoksa hafta basini bekle kadın doğuma git derim.Ben gittim muayne edilmedim ama o ilacı verdi sorada zaten doktruma da gitim.Acile gidecek bi durum yok diyosun canım
Anladm canim ben kahverengi akintimdan sonra progestan kullanmaya başladım zatenGit canım tedbir elden birakilmasn. Ama kanama seklinde yoksa hafta basini bekle kadın doğuma git derim.Ben gittim muayne edilmedim ama o ilacı verdi sorada zaten doktruma da gitim.
Kırmızı olmadığı süre korkma canm sen yinede dinlen ayaklarının altına yastık koy. Benim kırmızı lekelenmem olmuştu önce kahve sonra kırmzı olmuştu çok şükür geçti iyiz bebemleAnladm canim ben kahverengi akintimdan sonra progestan kullanmaya başladım zaten
Hemen bir kadin dogum hastanesi aciline gozukun neden ihmal ediyrsunuz boyle seyleri anlamiyorum. Aynisini bana olmustu hamileliligin ilk zamanlari hemen gittim alttan bakmislardi sorun yok demislerdi. Ama tedbir onemli yani gtmek lazim
Kırmızı olmadığı süre korkma canm sen yinede dinlen ayaklarının altına yastık koy. Benim kırmızı lekelenmem olmuştu önce kahve sonra kırmzı olmuştu çok şükür geçti iyiz bebemle
Yok canm sırt üstü yatiyodum ben öyle yastığı koyuyodumAyaginin altina yastik koy diyolar sola yat diyolar. Sola yatarken mi yastik koydun canm
Anladm canim ama sırt üstü yatmayin diyorlar youtube ta da bir cok doktor soylemis. Kan akışı yavasliyo muymus neymis bebeğe oksijen gitmiyomus. Sağa ya da sola yatin ama sola yatarsaniz hem sizin hem bebegin sağlığı için daha iyi diyorlar. Özellikle karnin büyüdükten sonraYok canm sırt üstü yatiyodum ben öyle yastığı koyuyodum
Biliyorum canım bende okumuştum ama onu gece uykusu için okumuştum ben gördüğüm bi yerde sola yatmayın yazıyodu. Sonuçta dinleniyosun ve sabit duramiyosun illaki yönünü değiştiriyorsun. Ben sırt üstü baslayip sağ tarafta bitirdigim günler oldiAnladm canim ama sırt üstü yatmayin diyorlar youtube ta da bir cok doktor soylemis. Kan akışı yavasliyo muymus neymis bebeğe oksijen gitmiyomus. Sağa ya da sola yatin ama sola yatarsaniz hem sizin hem bebegin sağlığı için daha iyi diyorlar. Özellikle karnin büyüdükten sonra
Aynen canim ben de soracam. Kağan kocatepe ve banu çiftci dye 2 doktor var onlar video cekmis ama yine de soracamBiliyorum canım bende okumuştum ama onu gece uykusu için okumuştum ben gördüğüm bi yerde sola yatmayın yazıyodu. Sonuçta dinleniyosun ve sabit duramiyosun illaki yönünü değiştiriyorsun. Ben sırt üstü baslayip sağ tarafta bitirdigim günler oldiama biz bida kontrole gittiğimizde doktora sorucaz yatma seklini filan
Aynn canm doktorumuz daha iyi bilgi verir bize öyle netten bakmayla olmazAynen canim ben de soracam. Kağan kocatepe ve banu çiftci dye 2 doktor var onlar video cekmis ama yine de soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?