- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 98
- 42
- Konu Sahibi Ihlamuragaci37
-
olabılır yerlesme zamanı yaklasık olarak. pembe yada kahve azcıkn bısı gelıyo genelde.Merhaba hanımlar benim adet döngüm ortalama 34 gün. Bugün 30. Gündeyim ve pembeye yakın yapışkan bir akıntı geldi.. Birkaç saattir sadece peçeteye gelecek kadar sürüyor Yerleşme kanaması bu şekilde mi olur yapısı farklı gibi geldi
Azcik dediğiniz bı kez mi gelirolabılır yerlesme zamanı yaklasık olarak. pembe yada kahve azcıkn bısı gelıyo genelde.hakkında hayırlısı olsun.
1 yada 2 gun peceteye azcık damla gıbı gelır. gunlerce surenı baska bıseye ısaret edebılır. kıst vs.Azcik dediğiniz bı kez mi gelir
Yoksa gunleeeerce silmelik azıcık şeklinde de gelir mi
Adet dönemim geçiyor iki gün oldu.silik bı kan geliyor kan demeye bin şahit ister .farkında olmadan beklenmedik gebelik mi oldu diye merak ettim ☺tsekkurler1 yada 2 gun peceteye azcık damla gıbı gelır. gunlerce surenı baska bıseye ısaret edebılır. kıst vs.
bazen adet oncesı boyle lekelenme seklınde bı kac gun olur sonra adetın sökulur. ben cocuk yapmak ıcın ugrasıyosundur dıye o acıdan cevap verdım ^^ bu durumda adet kanamasına gırıs bolumu yasıyor olada bılırsınAdet dönemim geçiyor iki gün oldu.silik bı kan geliyor kan demeye bin şahit ister .farkında olmadan beklenmedik gebelik mi oldu diye merak ettim ☺tsekkurler
Ben konu sahibi degiliiiimbazen adet oncesı boyle lekelenme seklınde bı kac gun olur sonra adetın sökulur. ben cocuk yapmak ıcın ugrasıyosundur dıye o acıdan cevap verdım ^^ bu durumda adet kanamasına gırıs bolumu yasıyor olada bılırsın34gun perıyodda 30. gundesın dıye yazmıssın. . gelır bı kac gune ınsallah o zaman oyle dıyım
hımmm sen baskaymıssınAdet dönemim geçiyor iki gün oldu.silik bı kan geliyor kan demeye bin şahit ister .farkında olmadan beklenmedik gebelik mi oldu diye merak ettim ☺tsekkurler
Benim de normalde oluyor ara sıra. Fakat adet günümden 4 gün erken gelince umutlandım birazbenim oyle pembe geldikten sonra regl sökülmüstü bir kac kere..
Merhaba Aynı şeyleri yaşıyorum son durumunuz nedir bilgilendirirseniz çok sevinirimBenim de normalde oluyor ara sıra. Fakat adet günümden 4 gün erken gelince umutlandım biraz
Merhaba geç gördüm yazınızıMerhaba Aynı şeyleri yaşıyorum son durumunuz nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benimde prolaktin savaşım var maalesef ilacı bırakınca yine yükselmiş ilacı kullanırken doktor korunmamı söylüyor bir de rahim filmi istedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde o güzel haberi müjdelerizMerhaba geç gördüm yazınızı
Maalesef olmadı bu sefer de
Benden de ocak ayında rahim filmi istemişti doktor. Malum süreçte gidemedim.. Bu ay ovülasyon takibi yapıyorumBenimde prolaktin savaşım var maalesef ilacı bırakınca yine yükselmiş ilacı kullanırken doktor korunmamı söylüyor bir de rahim filmi istedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde o güzel haberi müjdeleriz
Benim prolaktin yüksek olunca ovulasyon takibim de işe yaramadı inşallah senden güzel haberler gelirBenden de ocak ayında rahim filmi istemişti doktor. Malum süreçte gidemedim.. Bu ay ovülasyon takibi yapıyorum
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Aslında ben de ovülasyon takibi yapıyorum ama dün diş tedavisi oldum mecburen ve antibiyotik kullanmaya başladım.. zaten bundan dolayı mıdır bilemiyorum aşağı yukarı bu günlerde yumurtlamayı görmem lazımdı.. Daha göremedim.. Ki antibiyotik ten dolayı bu ay ertelemem gerek sanırım hamilelik çalışmalarınıBenim prolaktin yüksek olunca ovulasyon takibim de işe yaramadı inşallah senden güzel haberler geliroysa ki sıkıntı belli prolaktin rahim filmine gerek yoktu da işte doktorun işine de karışmak olmuyor
Bende de tam tersi doktor prolaktin vb onları da tam bilemiyorum ne demekBenim prolaktin yüksek olunca ovulasyon takibim de işe yaramadı inşallah senden güzel haberler geliroysa ki sıkıntı belli prolaktin rahim filmine gerek yoktu da işte doktorun işine de karışmak olmuyor
Aslında ben de ovülasyon takibi yapıyorum ama dün diş tedavisi oldum mecburen ve antibiyotik kullanmaya başladım.. zaten bundan dolayı mıdır bilemiyorum aşağı yukarı bu günlerde yumurtlamayı görmem lazımdı.. Daha göremedim.. Ki antibiyotik ten dolayı bu ay ertelemem gerek sanırım hamilelik çalışmalarınıhakkımızda en hayırlısını versin rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?