Gebeliğe Hazırlık Pembemsi akıntı nedir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
canlar merhaba ben 7 aydır bebek istiyorum ama hala malesef olamadı. Adet düzenSizliğim var doktorum 1 ay kullanmalık adet düzenleme amaçlı doğum kontrol hapı verdi. Yanında da yumurta destekleyici vitamin. İlacı günü gününe içemedim aksaklıklar oldu ilacın bitmesine 10 gün var. Bu gün pembemsi bir kan geldi kiloduma sabahta çok sırt bel ağrım vardı yataktandır dedim. İlacıda düzenli içemedim bazı yerlerde gebelikte olur diyorlar ama sizce neden fikri olan varmı ?

bende bugün yaşadım o pembe lekeyi

Canım pembe akıntı adet gününe henüz varsa yumurtlama kanı ,eğer ki adete yakınsa adet olacağının göstergesi,eğer adetini geçtiyse hamilelik....

O gelen akıntı büyük ihtimal ilacı aksattığın için bozulan döngünün akıntısı. Uzun zaman Doğum kontrol hapı kullandım ve unuttuğum atladığım zamanlarda adetimin günü ya gecikti ya da günlerce durmayan akıntılar oldu eğer adet düzensizliğiniz varsa mutlaka günü gününe kullanın böylece yumurtlama zamanıda düzene girmiş olucak ve kolayca hamile kalabilirsiniz. Ben bıraktığımın 2. Ayında hamile olduğumu öğrendim

İlacın gününü şaşıralı 1-2 hafta oluyor ama yaklaşık 8-9 gündür düzenli içiyorum. Bi tuhaflaştı vucudum zaten inanılmaz kabızlık yaşıyorum ve uçukladım anlamadım

Ozaman adet döneminiz yakın ? 2 hafta kullandınız ve 8-9 gündürde düzenli kullanıyorsunuz uzun zaman olmuş. Hamilelik düzensizlik ve ilaç kullanmanıza rağmen olur mu hemen bilmiyorum ama gününüz geçtiyse bi test yapın en garantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…