• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu pembe salona ne renk aksesuar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar salonum beyaz koltuk ve siyah mobilyadan oluşuyor. duvar rengim kum beji. artık çok sade gelmeye başladı gözüme. pembe aksesuarlar alarak renklendirmeye başladım. duvarımı toz pembeye boyamak istiyorum.ama her yeri de pembe yapmak istemiyorum.sizce ne renk aksesuarlar almalıyım ki pembe duvar rengimle uyumlu olsun.

Bence kum bejinin üzerine gümüş rengi desen geçtirebilirsin çok harika duruyo bi arkadaşım yaptırmış.

arkadaşlar salonum beyaz koltuk ve siyah mobilyadan oluşuyor. duvar rengim kum beji. artık çok sade gelmeye başladı gözüme. pembe aksesuarlar alarak renklendirmeye başladım. duvarımı toz pembeye boyamak istiyorum.ama her yeri de pembe yapmak istemiyorum.sizce ne renk aksesuarlar almalıyım ki pembe duvar rengimle uyumlu olsun.

pembe ile gri ahenkleri süper ...

Gümüş...füme....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pembe rengi ortaya çıkaran fuşyadır kırlentlerinizi fuşya yapabilirsiniz hem siyah koltuk renklerinide kırmış olursunuz.....:10::10::10::10::10:

Back
X