Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe saç rengini nasıl kumral tonlarına çevirebilirim...

wildangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
44
1
36
Diğer
Arkadaşlar saçlarım 1 yıla yakın zamandır platin röfleydi.Doğal olarak saçlarım çok yıprandı.Kendi rengime dönmeden önce 17 temuzda palette sonbahar kızılına boyadım.Altta röfle olduğu için kızıllıklar aktı tatlı hoş bir pembeye döndü.Bu renk bana çok yakıştı ama bakımı röfleden daha zor hem artık doğal olmak istiyorumm.Bu pembe tonu hangi boyayla kapatıp kumral olabilirim fikirlerinizi söyleyinn kızlar

aynı sorun bendede var sarının üzerinden aka aka pembe oldu saçım ama bana yakışmadı ben sevmiyorum hemende boyayamam beklemedeyim

küllü kumral kapatırmı ki bu pembeliği ?

küllü kumaral pembeliği kapatır canım ama çok açık alma bence zaten sarının üzerine yaptığımız için baya pembe saçlarımız bence 7 nin üzerine pek geçme sanırım kolestondaydı 7 numara kumraldı 7.1 küllü kumral oluyo heralde yani açık kumral alma kapamaz

Havuçlu suyu deniyorum bir kaç gündür bugün arkadaşımda farketti saçının rengi baya akmış sarıların belli oluyor ara ara dedi.Bayrama kadr haçlu suya ve saç bakımına devam edicem akabildiği kadar aksın daha sonra küllü kumrala boyucam bakalım nasıl bişi çıkcak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…