Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe saç rengimle ben

Bana saçlarından çok tarzını göstermek istiyormuşsun gibi geldi
Yaş küçük biraz sanırım
Saçların çok şirin olmuş punk-emo tarzı pek sevmesem de renk sana yakışmış
Akma süresini,jeans color'un kaç boyamada bittiğini de ilerleyen zamanlarda bilgi verirsen seviniriz
Denemek isteyenlere fikir olur
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...kli-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler.html
Bu topikte de farklı renkler ve tecrubeleri paylaşıyoruz

Yaşın kaç kız senin.??

Tercih senin tabi ama kızım ilerde böyle birşey yapsa naparım bilmem:18:

Nasıl yemek yiyon allasen

Eki Görüntüle 305948
çok ezdiniz ya ufağım işte hehe:)
şimdi canım violet'i yaptık ilk onun için 45 dakika bekledik. saçlarım koyu renkti bu yüzden ilk seferde pembe tutmazmış. sonra peroksitle 3 kez açtık. sonuç bu:)

ha birde kuaförüm violetin içine pink ve magenta karıştırdı. daha yoğun renk edermişiz falan filan gerçekten haklı çıktı. ben ona bıraktım kendimi

Wooow çok çılgınca olmuş bende bi ara boyatmştım pembeye ama çok kırılıyo saçlar sonrada rengi akıyo kötü gözüküyo
ama beğendim ben piercinglerde süper

sıradışı şeyleri severim ama hoş durursa..

taşınabilinirse..

seninki gibi bir görüntü bana hitap etmiyor

bu benim düşüncem tabi.. sonuçta sen beğeniyosun,seviyosun kimse karışamaz...

piercingleri değil ama saçını sevdim bendeyaptırmıştım biara :)

pembe şirin olmuş..ama sevdiğimi söyleyemicem çünkü doğallık daha güzel..yine de tadını çıkar bence bakma kimseye çünkü ilerde sıkılacağını düşünüyorum zaten bunlardan daha yaşın küçük belli ki :)

ileride yapamıcağım şeyleri şimdiden yapıyorum ki ukte kalmasın içimde allah aşkına 40 yaşında mı olıyım pembe saçlı:)

bence çok şeker olmuş oyuncak bebeklere benzemişsin tabi piercingleri saymazsak :) tarzını beğendim hoş.

Bekarken dilime piercing taktırmayı acaip istemiştim,annemle papaz olmuştuk yaptıramadım tabi..

Ama göbek te çok hoş duruyor..Saçlar çok tatlı olmuş.

Tarzın tercihim değil ama çok şeker olmuşsun canım...

onlar benim bi parçam. seni ilgilendiriyo mu?

heh istersen vücunun hertarafına taktır beni ilgilendirmez cnm ama görmek zorunda bırakılıyorsam ilgilendirir tabi midem kalktı resmen ayrıca foto koyduysan hertürlü yoruma açık olman lazım her neyse yaşına vereyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…