Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe Saç Rengi

Elifsv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
31
0
36
İstanbul
Öncelikle merhaba;

Ben saçımı pembe renge çevirmek istiyorum şuana kadar kahverengi , küllü kumral , siyah ve açık kahve gibi renkler denedim şuan saçlarım çikolata kahve bunların renkleri hep birbirine benzer ama ben ilginç birşey deneyip saçımı pembe yapmak istiyorum , buğday tenliyim kaş rengim açık siyah . Sizce bu renk bana yakışır mı ve tekrardan kahve yapmak istediğimde nasıl bir sonuç verir bunları merak ediyorum:) İstediğim pembe nicki minaj pembesi yani sizin bildiğiniz gibi pamuk şeker pembesi:)

Fikirleriniz çok önemli benim için:)

yolda pembe saclı bırını görsem ALLAHIN vwerdıgı dogallıkdan neden vazgecersınızkı dıye gecer ıcımde kusura bakmayın ama sevmıyorum öyle abes renklerı kahverengı pek anlasılmıyor ama ınsanın okdr dıkkat cekıcı bırsey yapması benı o ınsana karsı tuhaf hısler ıcınde kalmamı saglıyor acizane fıkrım budur.

haklısın canım çoğu insan böyle düşünecektir fakat ben insanların düşüncelerini önemseyen birisi değilim yani benim hakkımdakilerini. Yaşım daha çok genç 20 bile değilim :) ben sadece bana yakışıp yakışmayacağını merak ediyorum.:)

Komple boyatmak yerine aralarına veya uçlarına pembe attırsan nasıl olur?
Hem yakışmazsa uçlarından kestirirsin, riske atmamış olursun.
Farklılık olur.
Kendin söylüyorsun " Yaşım daha çok genç 20 bile değilim "
Dediğim gibi aralara veya uçlara attırman en mantıklısı olur.
Komple pembe boyatıp, yakışmazsa çok üzülürsün.
Ve saçın pembe hale gelene kadar çok yıpranacağı için saçlarındanda olursun.

pembe saç renginin zamanla turuncuya döndüğünü duymuş ve görmüş biri olarak bence boyatma derim.
hem buğdaymışsın beyaz tenlilere gider pembe ve cesaret isteyen bir renk boyatsanda çok kullanacagını sanmıyorum
bence vazgç cnm ama yinedekendin bilirsin bu benim görüşüm :)

Bence de tümünü boyayarak riske girme, uclarini boya. Her beyaz tenliye bile yakismazken bu renkler sana yakismasi cok düsük bir ihtimal. Benim yüzüm cok beyaz ve kaslarim cok koyu olmamasina ragmen yakismadi, gözlerim koyu kahve oldugu icin kötü durdu. Renkli sac olarak bir tek turuncuyu ve kirmiziyi tasiyabiliyorum, soguk renkler gitmiyor bana.
Bu arada acik siyah ne oluyor. Siyahin acigi koyusu olmaz, siyah renk degildir zaten.

Eğer beğenmezsen dönüş çok çok zor olur
Tekrar açıcı kullanmak zorunda kalırsın
Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan 3 haftada bir tekrar boyaman gerekir
Ayrıca diplerin geldikçe dipleri de açıcıyla açıp öyle boyayacaksın
Farklı renklerin kaş rengiyle bir alakası olmuyor garip durmuyor yani
Saç rengi zaten farklı olduğu için ilgi kaşla saç rengi arasındaki bağlantıya odaklanmıyor

Bence de tümünü boyayarak riske girme, uclarini boya. Her beyaz tenliye bile yakismazken bu renkler sana yakismasi cok düsük bir ihtimal. Benim yüzüm cok beyaz ve kaslarim cok koyu olmamasina ragmen yakismadi, gözlerim koyu kahve oldugu icin kötü durdu. Renkli sac olarak bir tek turuncuyu ve kirmiziyi tasiyabiliyorum, soguk renkler gitmiyor bana.
Bu arada acik siyah ne oluyor. Siyahin acigi koyusu olmaz, siyah renk degildir zaten.

siyah ne peki sayı mı?

siyah ne peki sayı mı?

Siyah ve beyaz renk degildir ve tonlari yoktur. Sadece renklerin koyulugunu ve acikligini ayarlar. Siyah isiktaki tüm renklerin emilmesi; beyaz isiktaki tüm renklerin yansimasiyla olusur. Koyusu acigi olmaz.
Renkler üc ana renkten olusur; kirmizi, sari, mavi. Siyah ve beyaz bu renklerin tonunu ayarlar. Bunu ilkokulda bile ögrettiler bize sen bilmiyor olabilirsin, ama bu siyah ve beyazin renk olmadigi gercegini degistirmez.

siyah ve beyaz renk değildir slania doğru söylemiş. neyse tartışmaya gerek yok arkadaş bir soru sormuş şimdi pembe saç için teninin kağıt gibi beyaz olması gerekiyor bence saçlarınız kumral bile olsaydı açılması gerekirdi her defasında ve pembe rengi elde etmek için saçın platine kadar açılması gerekir yakışmasını bırakalım bir kenarıya saç sağlığınızıda düşünmelisiniz bence sonra çok pişman olursunuz...

siyah ve beyaz renk değildir slania doğru söylemiş. neyse tartışmaya gerek yok arkadaş bir soru sormuş şimdi pembe saç için teninin kağıt gibi beyaz olması gerekiyor bence saçlarınız kumral bile olsaydı açılması gerekirdi her defasında ve pembe rengi elde etmek için saçın platine kadar açılması gerekir yakışmasını bırakalım bir kenarıya saç sağlığınızıda düşünmelisiniz bence sonra çok pişman olursunuz...

Bazen bembeyaz ten bile yetmiyor canim gözler cok koyu renkse kötü durabiliyor. Ben pembe saci mavi veya yesil göze cok yakistiriyorum. Ama tabi istisnalar da var. LadyEvil'in bu tip sac renkleriyle ilgili actigi bir konu var orada resimler paylastik. Fikir edinmek isteyen arkadaslar bakabilir.

Yardım etmek için yazılmış onca cevabı takmayıp sadece bilmediğiniz ufak ayrıntıları bahane edip tartışma çıkarmak burada yorum yapmış herkese saygısızlık

Benim de o dikkatimi cekti canim, en azindan sizlere edecegi bir tesekkür cok yerinde olurdu...

$64665_143968008981230_100001040952300_232266_2357231_n.webp$155334_116299351769452_100001681627811_99088_1694737_n.webp$165287_122786494454071_100001681627811_141644_5948534_n.webp

Süper görünüyor. Bayıldım. Tarzına da tam uymuş. Hiç sırıtmamış. :129::129:

Kaç yaşındasın merak ettim :)
Epey küçük duruyorsun.
Çizgi film karakterlerine benzmişsin bu saçla :)
Sana yakışmış :)
Şirin olmuşsun.

Ama sana tavsiyem daha bu yaşta bu denli büyük değişikliklere gitme, ileride çok pişman olursun.
Zaten ileride değişiklik yapmak için çok vaktin olucak.

Yeni saçların hayırlı olsun güzelim :)

Back
X