• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe quartz kızlar ilginizi çekebilir

eliff47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
15
0
86
Mardin
Aşkı Kendinize Çekmek ıçin
Taşçılarda satılan pembe quartz isimli bir taş var. Bunu kolye halinde alın ve teninize değecek bir şekilde asın. Mümkünse görünmeyecek şekilde asın. Malum nazar denilen enerjiden etkilenebiliyor.

Kullanmadan (takmadan) önce tuzlu suda 1 gece bekletin. Daha sonra yıkayıp kurulayın. sonrasında Erkekseniz; güneş ışığında 1,2 saat bekletin. Bayansanız ay ışığında 1-2 saat bekletin. Ve takın. Kesintisiz 1 hafta çıkarmayın.

Son düzenleme:
Bu bir wicca büyüsü. Aşk büyüsü. Yapmadan önce dikkatli olmak gerek çünkü çok tehlikeli olabilir. Kimi kendinize çekeceğinizi bilemezsiniz ve bozamazsınız da. Ki dini inancı kuvvetli insanların da büyüden uzak durmak isteyeceğini düşünüyorum. Belirtilseydi daha güzel olurdu. :51:

Arkadaşım taktı evelndi ,bana verdi ben evlendim ,ben kız arkadaşıma verdim o da evlendi sonra ne oldu kolyeye bilmiyorum evlilik çekici bir taş kişiye özel bir durum olmadıgı için ne büyü ne de birini etkilemek gibi bir durum var yani genel olarak aşk/evlilik taşı

Arkadaşım taktı evelndi ,bana verdi ben evlendim ,ben kız arkadaşıma verdim o da evlendi sonra ne oldu kolyeye bilmiyorum evlilik çekici bir taş kişiye özel bir durum olmadıgı için ne büyü ne de birini etkilemek gibi bir durum var yani genel olarak aşk/evlilik taşı

Hanımefendi wicca diye bir din var ve bu dinin mensuplarının yaptığı bir büyü bu da. Yani evlilik çeken bir taş olma kısmına yorum yapamasam da büyü olduğuna emin olabilirsiniz. Biraz araştırırsanız zaten siz de göreceksiniz.

Hanımefendi wicca diye bir din var ve bu dinin mensuplarının yaptığı bir büyü bu da. Yani evlilik çeken bir taş olma kısmına yorum yapamasam da büyü olduğuna emin olabilirsiniz. Biraz araştırırsanız zaten siz de göreceksiniz.

ben aaa hayır asla olamaz demedim ki olabilir ;ama ben o dine mensup olmadıgım için beni ilgilendirmiyor yani nasıl Hıristiyan olmadıgım için 13rakamının ugursuzlugunun beni baglamadıgı gibi .....

bu taş gerçekten bayanlarda çekiciliği arttırıyor , ilk mesajdaki uygulamayı yapmasanız da tasın güçlü etkisi var

Back
X