• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Pembe Odalar/Salonlar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
316
İstanbul
pink4_w609.jpg

gasl08_tradwtwist.jpg

dp-riehl-pink-sitting-room-s4x3_lg.jpg

HG0602-17.jpg

pink.jpg

pink_living_room.jpg

12-Harlequin-Living-Room-Design-Lg--gt_full_width_landscape.jpg

CLX010109_078_1_0-de.jpg

living-room-pink-gtl0905-de2.jpg

white+room+pink+ottoman.jpg

bekar olsaydım evim kesinlikle böyle pembiş pembiş olurdu.canlı canlı renkler.nasıl enerji veriyor insana eşim hiç sevmiyor yaa.çok sadelikten yana.

bekar olsaydım evim kesinlikle böyle pembiş pembiş olurdu.canlı canlı renkler.nasıl enerji veriyor insana eşim hiç sevmiyor yaa.çok sadelikten yana.

ama bak bunlar da pembe ve çok da sade modeller..
sen bunları göster kocana, o da çok beğenir bence.
kandırırsın onu sen er ya da geça.syerimsenibenkaydirigubbakcemile3

pembe1.jpg
25_2.jpg
533539598.a900423be5.o.jpg

Son düzenleme:
Superrr:lepi:
Benimde odam hep pembe.
Duvarlari pembe boyadim.
Pembe yastik ördüm kocaman.
Lambam pembe..
Bayiliyorum pembeye.kaydirigubbakcemile2.

çooooooooooooooooooook güzeller bayıldım pembe hastasıyım zaten.. oturma odamı pespembe yapıcam inş.. güzel paylaşımın için teşşekkürler cherryblossom:asigim:

yk0101.jpg

yk0100.jpg

canım öncelikle duvar rengi ne olacak?
halını aldın mı?
diğer mobilyalar
orta sehpa, tv ünitesi ne renk??

eğer odanı çok pembe istemiyorsan ve diğer şeyler alınmamışsa beyaz ya da krem tonlarında seç mobilyalarını.
beyaz ve gri pembe ile çok uyumludur.
halın da açık renkli olmak durumda.

1. gri tonlarında bir halı alabilirsin, senin eklediğin resimdekinin grisi mesela. çok kir belli etmiyor onlar.arkadaşımın evinde var aynısı çünkü gri renkte.

2. perdelerini de gri ya da beyaz/krem tonlarında seçmelisin.
mobilyalarında sehpan, tv üniten vs ya beyaz ya da gri olmalı ki oda tamamen pembeye boğulmasın ve renkler dengelensin.

3. oda duvarları da gri ya da krem olabilir..

bak bu örnekte zemin de duvarlar da gri

HG0602-17.jpg

çok pembe istemiyorsan mutlaka beyazı ve griyi odanda baskın hale getirmelisin.
çünkü koltukların zaten çok koyu pembe.

ya da duvar ve halı gri tonlarında kalacak ancak perdelerin mor tonlarında olabilir. çünkü koltukların da morlar var ya perdelerinde açık mor tonlarında olabilir.

bir başka halı örneği daha ekleyeyim sana
gördüğün gibi bu da açık renklerde, krem gibi.. ama pembe ve mor desenler de var.
sırf gri istemezsen böyle bir şey de olur.

66d7182e4c59555edf3e0143e6a2495a.jpg

ama bak burada da gri halı seçilmiş genelde pembe ve morla gri kombine edilir

390229327_30f9f6a474.jpg

Son düzenleme:
tatlım çookk çok saol .bana cok yardımcı oldun .bende zaten krem rengı dusunuyordum ..venge we krem ile kombne edıcektım ama grıde aklımda olsun cok hoşuma gıttı .çok tesekur ettım canm sana.:) bu arada duwar rengım kum beji yaptım .halımı da almadım perdemıde ..

pembeye bayılıyoruummmmmmmmmmm...!:16::16::16: ama çok fazla aksesuar kullanıyorlar ya mobilyaları seçemiyorum gözüm onlara kayıyor :1: ve çok kalabalık gösteriyor temizle toparla bitmez ayol :21:

Back
X