selgiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 156 12 118 11 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi selgiz #1 Merhaba. Uçuk pembe nişanlığınıza hangi renk yapma el çiçeği aldınız? Bu konuda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba. Uçuk pembe nişanlığınıza hangi renk yapma el çiçeği aldınız? Bu konuda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim :)
MissGamzeli TeMMuZdan SoNSuZa Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 10.762 1.987 448 38 11 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi selgiz #2 selgiz .!.: Merhaba. Uçuk pembe nişanlığınıza hangi renk yapma el çiçeği aldınız? Bu konuda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... bence açıklı koyulu pembe bir çiçek güzel olur :) aslında elbisenin resmini paylaşırsan daha iyi olur ama örnekler
selgiz .!.: Merhaba. Uçuk pembe nişanlığınıza hangi renk yapma el çiçeği aldınız? Bu konuda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... bence açıklı koyulu pembe bir çiçek güzel olur :) aslında elbisenin resmini paylaşırsan daha iyi olur ama örnekler
selgiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 156 12 118 14 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi selgiz #3 Canım çok teşekkür ederim yalnız dikimde olduğu için şu an rengini paylaşamadım. Morlu pembeli düşünüyorum daha iyi olur :) bu modellerde harika :) eminönünden alıp kendim yapacağım :)
Canım çok teşekkür ederim yalnız dikimde olduğu için şu an rengini paylaşamadım. Morlu pembeli düşünüyorum daha iyi olur :) bu modellerde harika :) eminönünden alıp kendim yapacağım :)
Buhayatbenim Can parçam oğlum Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2012 3.180 3.465 133 24 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi selgiz #4 selgiz .!.: Merhaba. Uçuk pembe nişanlığınıza hangi renk yapma el çiçeği aldınız? Bu konuda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... benim ki buydu
selgiz .!.: Merhaba. Uçuk pembe nişanlığınıza hangi renk yapma el çiçeği aldınız? Bu konuda çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... benim ki buydu