Bebek İkinci El pembe mikady oyun havuzu arıyorum.. uygun fiyatlı lütfen :)

tam anlamadım e bebek mi 80e satıyor siz mi?

siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz..

bir de izmirdeyseniz kargo çok tutar

tam anlamadım e bebek mi 80e satıyor siz mi?

siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz..

bir de izmirdeyseniz kargo çok tutar

ben e bebek e verdim onlarda inceledi 80 tl eder onaylıuyormusunuz dedi bende onay verdim.zaten şuan sıfırı 149 90 e bebekte sitesinden orjinalini inceleyebilirsiniz.

kargo olarakta e bebek sitesinden alacağınız için sanırım 5.90 tl etmesi lazım.eğer düşünürseniz size izmir ebebek in tlf nu ve yetkili kişinin telefonunu verebilirim.daha iyi bilgi alırsınız.birde fisher price yağmur ormanı ev tipi anakucağı verdim oraya oda 100 tl sıfırı 200 tl zaten.yüzde elli indirimli satılıyor ikinci eller.

çok teşekkür ederim.. tamam size zahmet olmazsa alıyım numarayı sizden.. gördüm resmini güzelmiş

bu e bebeke ürün vermek nasıl oluyor

onlar 80e satacak size ne kadar verecekler.. satınca mı paranızı veriyorlar yoksa sizden alınca satsa da satmasa da paranızı alabiliyor musunuz

bu arada oyun halısı aldım ben buradali alsen nickli arkadaştan.. sağolsun.. tertemiz gönderdi.. açtık biz bile oynadık :)

kusura bakmayın giremedim bir süredir 0232 336 63 60 dan gökhan beyi isticeksiniz.benim ismimi söyleyin sahibi zeynep hanımla konuştuk size yönlendirdi diyin haberi var.bana satılınca hediye çeki veriyorlarmış karşılığında kendilerine komisyon alıyormuş ama ben ne kadar bana ödiyeceklerini sormadım. eğer satılırsa veriyorlar eğer belli bir süreye kadar satılmazsa ücretsiz sevgi vakfına bağışlanıyor.eğer oturduğunuz yerde e bebek mağazası vars a elinizdeki 2.el ürünleri götürüyorsunuz onlar değerlendiriyorlar. umarım yardımcı olabilmişimidr

sizinki satılmış mı acaba göremedim

hayır satılmamış ilerleyen sayfalarda çıkıyor.bende baya bi bakındım bugün :) fiyatı düştüğü için geriye atmışlar.size önceki mesajlarda verdiğim numaradan arayıp detaylı bilgi edinebilirsiniz.akşam saat 9 a kadar açık orası.aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…