• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe mi turuncu mu açık kırmızı mı farkedemedim

tualya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
164
26
98
Ankara
arkadaşlar adet tarihim 16 kasım 2 gün kaldı. dün erken gebelik testi negatif çıktı ancak akşam tuvaletten sonra silerken peçeteye belli belirsiz çok açık kırmızı mı desem açık turuncu mu desem açık açık pembe mi desem bir iz bulaştı. peçeteyle derine doğru silince peçeteye bulaşıyor akıntı gibi akmıyor. yerleşme kanaması olabilir mi acaba ... rengi tam tarif edemiyorum. bu durumu yaşayan var mı

arkadaşlar adet tarihim 16 kasım 2 gün kaldı. dün erken gebelik testi negatif çıktı ancak akşam tuvaletten sonra silerken peçeteye belli belirsiz çok açık kırmızı mı desem açık turuncu mu desem açık açık pembe mi desem bir iz bulaştı. peçeteyle derine doğru silince peçeteye bulaşıyor akıntı gibi akmıyor. yerleşme kanaması olabilir mi acaba ... rengi tam tarif edemiyorum. bu durumu yaşayan var mı
Ben yasadim. Kan testine ragmen negatif cikti. Bi hafta sonra adet olmayinca tekrarladim hamileyim suan. Gec dollenme olmus ama bende. Kanda cikabilir bi baktir istersen. Benim ikinci hamileligim ikisindede pembemsi bi leke oldu 2 gun

1 hafta sonra yaptirdim cunku hasta olcam heralde diye onemsememistim lekede kesilince suphelenip yaptirdim

leke geldikten kaç gün sonra test yaptırdın
Merhaba. Dün adet olmam gerekiyordu kahvemsi leke geldi peceteye silince hala olmadım.Bugün de senin gibi derinden silince peceteye pembe minik leke bulaştı. Öğrendin mi sen sonucunu

Back