Cilt Bakımı Ürünleri pembe maske

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
merhaba kızlar benim sormak istediğim şu gündeme ve internete bomba gibi düşen ünlülerinde kullandığı pembe maske bu pembe maske cildi yenileyip sivilce izlerini yok ediyomuş güneş lekelerinide hatta belki sipariş verip kullanan vardır yada seansına giden bizimle burda yorumlarını iyi kötü tarafsız paylaşabilir mi rica etsem eğer faydalıysa hepimize dokunsun dimi :) saygılar :)

seda sayan ın programında verılen tarıfe gore ben uyguladım gun asırı uygulamay devam edıcem sonucları yazarım bende merakla beklıorum..

seda sayan ın programında verılen tarıfe gore ben uyguladım gun asırı uygulamay devam edıcem sonucları yazarım bende merakla beklıorum..

canım sen ne kdara aldın bende istiyorum almak ama kararsızım orjinalmi senin aldıgın...? bilgilendirirsen çok seviniriz

arkadaşlar ankarad oturanlar tunalaıda bir merkezde uygulanıyor 25 tl indiriem girdi ben 1 seansını yaptırdı 5 sean gidicem benimde alnımda kırmızı pütürle ve yanak bölgemde var sivilcilenme bayan hepsinin geçeceğini söyledi ve ilk yaptırdım cildim pamuk gibi oldu tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…