Sivilceli Ciltler Pembe Maske

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
kızlar internette devamlı bir reklam görüyorum pembe maske diye. Ünlülerin çoğu bundan kullanıyormuş. Tuba Büyüküstün,Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Özberk gibi... Acaba aranızda kullanan oldu mu? Yüze ve kalçalara uygulanabilyormuş. Sivilcelerden arındırıp pürüzsüz bir cilt yapıyormuş. Çok merak ettim doğru mu diye?

bende cok merak ediyorum gercekten işe yarıyormu? internetteki herseye de inanmak istemiorum.. aranızda kullanan varsa bizi bilgilendirebilir mi

bende aşırı merak ettim. o kadar etki yapıorda peki onu sürekli mi kullanmak lazım yoksa bi tüp bitince sivilce geçince tamam mıdır ?

dün konu açtım bugün kk forumdada pembe maske reklamıı varr :KK70:

ARKADAŞLAR SAKIN GÜZELLİK SALONLARININ YALANLARINA KANMAYIN ÇOK UCUZA PEVONİA YANİ GÜZELLİK SALONLARINDA KULLANILAN AYNI MASKE COK UCUZA EVDE KENDİNİZ COK KOLAY UYGULARSINIZ.. SEANSI 150-300 SALONLARDA AMA SATIN ALIRSANIZ 10 TANE MASKE SET OLARAK SERUMUYLA HERSEYİYLE 130 TL DÜSÜNÜN ARTIK NE KADAR FARK VAR.... VE BUGÜN GÜZELLİK SALONUNDA kadin PEMBE MASKEDEN SÖZ ETTİ DEDİKİ 1 PAKETTEN 5 MASKE CIKIYOR YANİ NE KADAR DOLANDIRICILAR 1 PAKET 1 KULLNIMLIKMIŞ ÇÜNKÜ

link verecektim ama yasakmış KENDİNİZ ALIN YAPIN PARA TUZAGINA DÜSMEYİN,

ONU DA ALICAK GÜCÜNÜZ YOKSA.. BEYAZ KİL DE AYNI İŞLEVİ GÖRÜR BEYAZ GÜL SUYU GÜL YAĞI PAPATYA MEYANKÖKÜ VE YEŞİL ÇAYI DEMLEYİP KARISTIRIN YÜZÜNÜZDE 20 DAKİKA BEKLETİN O DA AYNI ETKİYİ YAPAR KANMAYIN TUZAKLARA :)

Kızlar ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum...Her gün yapıyorum.Her gün 40 dk diyor zaten..Öyle mucizevi bişi değil ama cildi yeniliyor ve rahatlatıyor.Ama bence abartıldığı gibi bişi deil.Yani bir kez daha 70 lira vermeye değmez.. :/

bugün face de bi reklamda da 2si 69 a veriyolardı..
Ama kararveremedim ben de tabi..

bende yaptırıyorum arkadaşlar ancak öyle bahsedildiği gibi bir mucize beklemeyin

zaten öyle bir geçer zamanki'nin berrin'inin sivilceleri geçici bir rahatsızlıktan dolayıymış olmuş ve kendiliğinden geçmiş,kız çıktı açıkladı.yani maskeyle alakası yokmuş..

yaptırabilirsiniz ancak cilt bakımı şeklinde yani ayda bir kaç kez düzenli şekilde olabilir
ayrıca küçük iki paket halinde bu maske; yani bir paketinde tozu bir paketinde jeli bulunuyor
ewdede yapabilirsiniz ancak bir uzmandan yardım almakta fayda war yinede......

ben kullanmıyorum çok zor oluyor sadece cilt bakımı yapıyorum krem sürüyorum ama sürekli ayna karşısında durmak insanı bir müddet sonra bıktırıyor sadece sıradan ritüelleri yapıyorum

bende merak ediyorum şu maskeyi nette gördüm fiyatıda düşmüş 39tl olmuş

X