Sivilceli Ciltler Pembe Maske??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sadrain

vuslat
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
405
4
Meraba arkadaşlar forumda gözüme çarpmadı bu konu varsa uyarabilirsiniz...

Son günlerin en popüler maskesi pembe maske?
Peki içinizde bu maskeyi uygulayan var mı?

Sivilceye,izlerine lekelere ve kızarıklıklara tek çare deniliyor.
Bir buçuk aylık bir kullanım süresi var ve fiyatı nette gördüğüm kadarı ile 79TL

Fakat birçok ünlü kullanıyormuş bunu, özellikle en son Öyle Bir Geçer Zaman Ki' deki
Berrin için uygulanmış ve şuan bozuk olan cildi çok düzgün.

Burda kullanan ve beğenen hanımlar var mı...?
Ben sivilce izlerim için ve cilt canlılığı için düşünüyorum.
Güzellik merkezine gitmeden evden de uygulanabiliyormuş yani pratik ve
yan etkisi olmadığı söyleniyor.

Pembe Maske Yüz Maskesi Kullanımı;

Uygulama yapılmadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihen boyun bölgesinde de kullanılabilir) yoğun bir şekilde sürünüz. 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekletip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde yüzünüzden çıkarınız. Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştiriniz. Cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkartabilirsitniz.

İçindekiler: Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta, It may contains dyes & pigments (CI: 16255, 16035, titanium oxide)

$basin4.jpg

Birçok ünlü kullanmış şuana kadar bilmiyorum denemeye değer mi

$basin2.jpg

$basin6.jpg

$basin1.jpg

Son düzenleme:
Öyle bir geçer zamanki 'deki berrinin yüzü acayip güzelleşti cildi çok bozuktu bebek gibi oldu gerçekten çok etkili bişeymiş bu pembe maske :KK66:

Evet ben de en başından beri bu değişimi merak ediyordum...
Hemen duyuldu zaten..:KK1:

Bilmiyorum gerçekten zarar vermediğine emin olmak istiyorum...
Cildimde hafif kızarıklıklar oluyor bazen
bir de eskiden kalma bazı sivilce izlerim var...

Kalıcı bir güzellik ve canlılık parlaklık veriyor diyorlar ama bilemiyorum:26:

ankara da yapan yer war mı bılıyomusunuz bnce uzmana danısmak en ıyısı kendım ewde guwenemem

ankara da yapan yer war mı bılıyomusunuz bnce uzmana danısmak en ıyısı kendım ewde guwenemem

Bence bukadar popüler olduğuna göre birçok yer yapıyordur.
Yapılış videolarına baktım da zor hiçbir yanı yok.
Normal kil maskesi gibi bulamaç yapıp yüze sürüyorlar ve bekletiyorlar yarım saat.
Sonra kabuk haline geliyor ve tutup çekiyorlar.
Beş kür şeklinde haftada bir olacak durumda yapılıyormuş.

Bilmiyorum ama ben evde düşünüyorum.
İçeriğinde zararlı maddeler olmadığı söyleniyor.:97:

Belki burdan deneyen vardır diye danışayım istedim öncesinde...
Açıkcası yaza güzel bir ciltle girmek ve düğün öncesi
bakım yapmak gerek:26:

arkadaşlar o dizi oyuncusunun sahne aldığı sırada yüzüne dikkatli bakarsanız fotoshop uygulandığını hemen anlarsınız, biraz dikkatli bakın lütfen. ayrıca bu bahsettiğiniz sitede satılan ürün tamamiyle kar amaçlı, iyileştirme özelliği olmayan bir üründür. bu konu hakkında daha öncede başlık açıldı. bende bu siteden ürün alıp, iptal ettirenlerdenim. lütfen daha dikkatli olun.

ben nette gezinenler sahte midir değil midir bilmem de ünlülerin yaptırdığı pembe maske etkili diye duydum her yerde.ayrıca yapılmış olsa daha ilk bölümden itibaren photoshop yapılırdı yüzüne doğrudur belki ama bana saçma geldi.

e bende bunun için diyorum ki biraz daha dikkatli bakın. oyuncunun gittiği güzellik merkezine laf yok, ben internetteki olay için söylüyorum. ha isterseniz alın bana ne ben paranıza yazık olmasın diye söyledim. photoshop olayı saçma geldiyse son bölümü daha dikkatli izleyin!sahnede söyleyebilirim.Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları kısmında pembe maske ile yazılanları okuyun! o zaman anlarsınız bu kamera hilesini farkedenlerin olduğunu.

Son düzenleme:
bencede çok haklısın onun yüzünde bi ton fondöten var zaten fotoshopta yapıldığı çok belli oluyor bende öyle anladım hemen.. Bende almak istiyorum bu pembe maskeden ama işe yarar mı bilmiyorum kullananlar yorum yapmışlar ama bilmediğim birşeyide almak mantıklı gelmiyor.. gözümle görüp almak isterim ama nerde görücez yaptıranıda:)

X