Lekeler, Çiller Pembe Maske Yalanı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

amy--lee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
32
0
41
Arkadaşlar merhaba,

Pembe maske ile ilgili gerçeği size açıklamak için bu konuyu açtım.Benim babam güzellik salonlarına ürün temin eden bir toptancı.Fakat ben de ne yaptıysam cilt problemlerimden kurtulamadım.Ama benim çok fazla sorunum yok,siyah nokta ve sivilce izlerinden muzdaribim.Pembe maske yi ilk duyduğumda o kadar reklama rağmen kesinlikle almak istemedim.Çünkü böyle ürünlerin kofti olduğunu tahmin edebiliyorum.Türk milleti olarak da herbişeye hemen atlıyoruz vesselam.Fakat,şöyle bir durum oldu.Babam bu ürünü de güzellik merkezlerine satmaya başladı.Benim de senelerdir cildimle ilgili problem yaşadığımı bildiği için bitane de bana getirmiş.Hatta dedim ki^'' bunlar yalanmış baba bi işe yaramaz millet memnun bile dedğil'' dedim.Aldım işte bi kullan dedi.

Kullandım arkadaşlar bitene kadar.Enn ufak bi değişiklik olmadı.Yalan yalan yalan.İlk kulldığımda birkaç gün yüzümü yaktı sonra yakmadı bile.Bu da diğer hikayeler gibi çıktı yaniParanızı sokağa atmayın.doğal karışımları deneyin ya da lazer falan filan teknolojik yöntemlere başvurun.Ben öyle yapıcam.Yoksa ilaçla pembe kremle bilmemneyle olmuyo...

Sevglier.

bunu söylemen çok iyi oldu ya, ne yalan söyliym ben de düşünmüyo diildim hani. o kadar süsleyip püsleyip anlatıyolar ki insan umutlanıyı ister istemez çünkü sivilce ve cilt lekeleri insanın psikolojisini bozabiliyo

tahmin etmiştim teşekkürler uyarın içinhepsi kofti yaaa.altın çileğe döndü desene...

bende inanmadım açıkçası çok övdüler ama nedense almak istemedim para tuzağı çoğu şey :82:

bilmiyorum sizde nasıl bir etki yaptı...ama ben beğendim...cilt rengimin açıldığını pembeleştiğini hissettim...yanma falan yapmadaı sadece maske kurudukça cilt geriliyor...

Zaten bir ürün için bu kadar reklam yapma gereği duyuyorlarsa bence şüphe duyuyorum. Aynı şey zayıflama hapları vs vs içinde geçerli.

evet gerçekten bunu öğrendiğim çok iyi oldu geçen yıldan beri sivilce izleri için denemediğim şey kalmamıştı ama yavaş yavaş geçmeye başladı çok şükür =) hem de yapmanız gereken tek şey sabırla ve umutla bakmak,inanmak..Ben şu aralar yüzümü sabah akşam Dove sabunla yıkıyorum daha sonra sade sodayla yıkıyorum günde 2-3 kez ve gece yatmadan önce de papatya yağıyla pansuman yapıp öyle bırakıyorum.Bana gözle görülür bi etkisi oldu umarım sizin de işinize yarar =)

papatya yağı lekelerinizi geçirdimi aceba bende pembe maske alacaktım demekki sahteymiş iyi almadım. ama papatya yağını deneyeyimmi teşekkürler..

canım senin kullandığım maske sahte olabilir ya da cildin hassas olabilir. ben de kullandım ama hiçte senin dediğin gibi olumsuzluklarla karşılaşmadım. gayet memnun kaldım parama da üzülmedim açıkcası:sivilcelerim geçti aynı zamanda siyah nokta ve lekelerimde azalma oldu. senin kullandığın yani babanın getirdiği maskenin markası neydi ? ve cildin tipi nasıl ?hassas olabilir bence.

kesinlikle haklısın... bende ilk cıktıgında aldım kullandım hiçbir faydasını görmedim..hemde 2 kutu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…