Arkadaşlar merhaba,
Pembe maske ile ilgili gerçeği size açıklamak için bu konuyu açtım.Benim babam güzellik salonlarına ürün temin eden bir toptancı.Fakat ben de ne yaptıysam cilt problemlerimden kurtulamadım.Ama benim çok fazla sorunum yok,siyah nokta ve sivilce izlerinden muzdaribim.Pembe maske yi ilk duyduğumda o kadar reklama rağmen kesinlikle almak istemedim.Çünkü böyle ürünlerin kofti olduğunu tahmin edebiliyorum.Türk milleti olarak da herbişeye hemen atlıyoruz vesselam.Fakat,şöyle bir durum oldu.Babam bu ürünü de güzellik merkezlerine satmaya başladı.Benim de senelerdir cildimle ilgili problem yaşadığımı bildiği için bitane de bana getirmiş.Hatta dedim ki^'' bunlar yalanmış baba bi işe yaramaz millet memnun bile dedğil'' dedim.Aldım işte bi kullan dedi.
Kullandım arkadaşlar bitene kadar.Enn ufak bi değişiklik olmadı.Yalan yalan yalan.İlk kulldığımda birkaç gün yüzümü yaktı sonra yakmadı bile.Bu da diğer hikayeler gibi çıktı yaniParanızı sokağa atmayın.doğal karışımları deneyin ya da lazer falan filan teknolojik yöntemlere başvurun.Ben öyle yapıcam.Yoksa ilaçla pembe kremle bilmemneyle olmuyo...
Sevglier.