pembe maske kullandım amaa...

didoos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
15
0
Arkadaşlar pembe maskeyi kullanmaya başladığımda çok memnundum. Yüzümdeki parlaklığı görebiliyordum. Çevremdekiler yüzümdeki lekelerin geçtiğini ve yüzümün parladığını söylüyorlardı. 5. gün sonunda kullanmayı bıraktım ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Oysaki ben sivilce lekelerimin geçmesi umuduyla almıştım. Sonuç istediğim gibi olmadı ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı :KK43: bu olay normal mi? Lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
ne kdr zamandır kullanıosun bıde sıvılceler normal sıvılcemı yoksa minik minik tariş gibimi

5 gün kullandım sivilceler minik minik ve yüzümün her yerinde çıkmaya başladı çok rahatsız ediyor

5 gün kullandım sivilceler minik minik ve yüzümün her yerinde çıkmaya başladı çok rahatsız ediyor

he ozman ayda bır kullanıcaksın yanı hergun surmıceksın ılk besgun hergun suruosun bı tariş falan olursa ayda bıkere suruosun

Arkadaşlar bende başta inanmıyorum xxxxxkreminin sonuç verebileceğinden. Fakat orjinalini kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. 1 Haftada inanılmaz sonuç aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
X