Cilt Bakımı Ürünleri Pembe maske kullanan oldu mu ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
K

kokcu86

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kokcu86
Pembe maske var gören oldumu kargo dahil 2 kutu 69 liraymış ? veya kullanan oldumu nasıl bir etkisi var merak ediyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi kokcu86
Ewt bende gördüm. fiyatıda uygun geldi ama almaya pek cesaret edemedim. Kullanan var mı? bide harbiden işe yarıyo mu?

• Konu Sahibi kokcu86
Ewt bende gördüm. fiyatıda uygun geldi ama almaya pek cesaret edemedim. Kullanan var mı? bide harbiden işe yarıyo mu?

Bankada çalışan arkadaşlarıma sordu, birkaç kişi almış; bu tip şeyler genelde pazarlama hilesi oluyo ama bu gerçekten işe yaramış.. yalnız tabi piyasada sahte şeyler çok, orjinalini almakta fayda var, bu arada bahsettiğin akupon.com daki arkadaşların aldığı aynı markadanmış...

• Konu Sahibi kokcu86
yerinizde olsam almazdımm berrinin uyquladıqı sadece bu ürünü kimseye wermio aklınızda bulunsun...

• Konu Sahibi kokcu86
merhaba kızlar herkese selam..
pembe maskeden kullandım bunların markaları çok önemli ilk aldığım pek güzel değildi yüzümde çok zor kurudu 1 saat beklettim ama şuan aldığım daha iyi sanki 3.günüm ve özellkle siyah noktalara iyi geliyor birde ben sürekli bacaklarımı makinayla aldığım için çok batık olmuştu bacaklarımıada yaptım orda yüzden daha etkili bence tavsiye ederim bütün batıkları çıkarıyor

• Konu Sahibi kokcu86
bi kereyle olcak iş mi bilmiyıorum açıkçası.belli aralıklarla yapılsa iyi sonuç alınır belki.
oyüzden de denemek içn almaya cesaretim yok :) elimde kalır kesn ben biliyorum

• Konu Sahibi kokcu86
pembe maske kullanan hiç arkadaşım yok ben de kullanmadım ihtiyacım olmadı ama bio-taches diye bir maske duydum baya iyi diyolar. çillerim için kullanmayı düşünüyorum ben biotaches'i saırım pembe maskenin çillere bir faydası yok sadece lekelr sivilceler falan için

• Konu Sahibi kokcu86
ben 1 kere kullandım onuda teyzem yapmıştı maske olarak.
bence kötü bir ürün değil yalnız 1 kullanımla olacak şey de değil.
siyah noktalar için etkili.

• Konu Sahibi kokcu86
ben hem cilt için hemde selülit için kullandım ama boşuna para verdim...hiç bir işe yaramadı.

• Konu Sahibi kokcu86
benim cildimde bi sorun yok ama yinede denemek istiyorum.fakat sahteleri satılmakta ona dikkat edin..

• Konu Sahibi kokcu86
Arkadaşlar ben pembe maskeden kesinlikle memnun kaldım diyebilirim.
İlk olarak şunu söyliyim,yüzümde sivilce leke gibi problemler yok.
Fakat yaşım 25 olmasına rağmen ve o kadar bakım yapmama rağmen nasıl desem yüzüm yorgun ve yaşlı gösteriyordu.
Bu maskeyi sadece 2 akşam üstüste yaptım,sivilce akne falan olmadığı için daha devam etmedim.
Ve dedimki benim ilacım buymuş.Cildim pırıl pırıl oldu,yumuşacıktı,nemli ve canlı görünüyordu.Yüzümde ne kadar kir yağ ölü deri gibi pürüzler varsa gitti,yerine bir ışıltı geldi.Söylendiği gibi cildin yağ nem oranını dengeledi.Cildimi bu denli güzel sadece cilt bakımından yeni çıktığım zaman hissederdim.
Ama tabi dediğim gibi sivilcem ve lekem yok,yani o amaçla kullanacaksanız bilemiyorum fayda görürmüsünüz.Ama benim sorunum sönük bir ciltti ve sorunuma çare oldu.Tabi ben pembe maskenin ardından,, tonlarca para verip kullanıyor olduğum kremlerimi sürmeyi de ihmal etmedim.

• Konu Sahibi kokcu86

bana kullandığın markayı yazar mısın acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…