merhaba ben 14 yaşındayım.. yani lise 1 yeni bitti 4.sınıftan berş filan sivilcelerle başım dertte cildim acayip hassas kullanmadığım ürün denemediğim yöntem kalmadı pozitif düşündüm düşündümm şu sivilcelere çaree Allah'ım dedim pembe maske çıktı benim cildimde o dizideki oyuncu kadar kötü değildii ama onun cildindekilerden bendede vardı ben cilt bakımı yaptırdım güzellik salonu diye açmış işte siyah noktalarımı sıkıyordu cilt bakımından sonra cildim kuruyordu kıppppkırmızıı oluyorduu 1-2 gün öyle oluyordu şte bana sivilcelerin geçer diye cilt bakımı yaptıı kadın yaptırmaz olaydım cildim daha beter odu sıktığı yerlerde hep iz kaldı cildim o dizideki oyuncnun cildi gibi olduu acayip kötüydü denize gidiyorum geçmiyor salyangoz maskesi kulandım yok doğal yolları denedim yook clean clear avonmuş oriflameymiş her türlüüü şeyii yaa bütün sivilceler için malları kullandım sabunmuş filan ama hiçbirisi etki yapmadı pembe maske mucizesini duydum ve istettim 14 yaşında olduğum için uygun olup olmadığını öğrenmek için resmi sitesi denilen yeri aradık hiç ciddi konuşmadılar bizde sahte olduğunu düşündük gittigidiyordan istettik işte güvenilir olur diye üzerinde sahte mi deil mi diye bi kod ta vardı onu da onaylattık işte kullandım ben pek fazla etki görmedim yoğun kıvamlıydı çıkarken çok acı veriyordu bana pek etki yapmdı o dediğim izlere.. sonra annem başka bir siteden şimdi adını hatırlamıyorum ordan istetmiş 2 tane indirimdeymiş başka markanın işte sürdük bu öbürüne gre cıvık geldi ilki yakarken bu soğutma hissi verdi suratıma ama bunu 1 haftayı geçkindir kullanıyorum ve cidden faydasını gördüm bir de kantaron yağı arkadaşlar bunu kullanınbuda çoğu şeye iyi geliyor mesela ben siyah noktalarımı sıktığımda 1 hafta filan kırmızı kalırdı orası sıktıktan sonra kantaron yağını sürdüm hem cildim çok güzel oldu hemde kırmızılıkk olmadı. bu arada bu pembe maske benim kullandığıma göre izlere etkisi olmuyor ama işte sivilceleri azda olsa kurutuyor ilk hafta filan ben 2.haftadayım yanılmıyorsam o dizideki kızda olan izler bendede vardı onlar geçti çok şükür daha doğrusu azaldı :))
ya kullamadan önce dirseğinizin içinde deneyin en hassas bölge orası 5 dk beletin kızarmassa bişe yapmaz zatende işte ben şu an Mindivan diye bi markanınkini kulanıyoum gerçekten güzel ilk aldığıma göre ilk aldığım yabancı bi markaydı
eğer marka vermek yasaksa silebilirm bilmiyordum ?bn sadece kişiye yarar sağlıcaını dşündm ve şu anda yümden ğembe maske var kullanıyorumm ve sonuçlarını yazıyorum
Kendin uğraşman ufak problemleri bile büyütebilir ki cildin dediği kadar kötüyse (ve bence 4. sınıfta bozulması da cok erken) doktorun uygun bir tedavi uygulaması daha doğru olur.
Pembe maske de bence palavra bir şey. Kısa vadede düzelme sağlamış olabilir ama cildin eski halinden daha kötü bir duruma gelebilir arkadaşlarımdan örnekler biliyorum.
Arkadaşlar bende başta inanmıyorum xxxxxkreminin sonuç verebileceğinden. Fakat orjinalini kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. 1 Haftada inanılmaz sonuç aldım.