Pembe Maske Çok Önemli KANMAYIN Arkadaşlar!!!

asliy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
10
0
Merhaba herkese,
Pembe maske ürününü baya bi araştırdım ve buradaki çoğu kişi gibi neredeyse inanmak üzereydim ki tv de bu ürünü uygulayan asıl güzellik uzmanının merkezine ulaştım. Tvde çıkan ve ünlülere merkezinde bunu uygulayan kişinin ismi Nesrin Sürer.
Aradım ve bilgi istedim bu ürün hakkında. Netten satılan pembe maskelerin hiçbirinin kendilerinin uyguladığı maske olmadığını, bununla ilgili yasal önlemi almaya çalıştıklarını söylediler. Sakın inanıp almayın paranız boşa gitmesin.
Söz konusu yerin web adresi:xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten hiç geç kalmayız sahtekarlıkta çünkü sağlık çokta mühim değil..Araştırmayan ve çabuk inanan toplumuz...

benimde eşim şipariş vermiş ,aradı beni söyledi. dedim hemen iptal et. çünkü bu kadar kampanyalar yapılan ,her yerde dolaşan bir ürün zaten kaliteli olamaz.altın çilek gibi oldu işte.kimse bu tur şeyleri araştırmadan almasın bence.

Arkadaşlar bu yeri aradım az önce telefona bir bey çıktı .Epey asabi olmalı ki tersledi beni.Seans ücretini sordum 5 seansmı gerekiyor diye gayet olağan bir konuydu merak ettiğim.Ancak kendisi 5 seans nerden çıktı hanımefendi 5 kür yazdık oraya dedi.
Bende ses tonundan rahatsız olup kusura bakmayın rahatsız ettim sizi dedim gayet soğuk bir şekilde rica ederim dedi ve kapadı.
Kendi adıma hayatta gitmem ben oraya

evet bende aradığımda o bey çıktı çook kaba ...dövecek gibiii konuşuyoo resmenn...

arkadaşlar ben eczanede staja basladım orjinal dermokozmatk pembe maskeler eczanelerde satııyor ve fiyatları 67 tl. bilgi vermek istedim. ucuza olanları almayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…