- Konu Sahibi vuslat2006
-
3,5 yıllık evliyiz 8 aydır korunmuyoruz.Geçen ay ilaç kullanarak regl oldum.Yani bu aya kadar hiç erken olduğumu bilmem.Ama dün pembe lekelenmem oldu ve sonrasında çok açık bir kahverengi akıntı geldi.Ondan sonra hiç bişey yok ve günüme 3 gün var son 10-15 gündür idrarım çok kokuyo ve afedersinizde çok gazım var hafif bir bel ağrısı özlelikle gece yattığımda başlıyo.göğüslerim doldun ama hiç ağrı yok.miğdem gayet iyi.ışte benim durumum böyle sabah dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm moralim bozuldu.Ama hayırlısı dedim şimdi benim durumum ne sizce yaşayan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yardım etsin lütfennn.Allaha emanet olun.Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...
benımde adetime 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu adet olucakmısım gıbı gunum gectı haken tık yok
benımde adetime 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu adet olucakmısım gıbı gunum gectı haken tık yok
ayen canım bende senin gibiyim gögüslerime bakıp duruyorum ama benim gögüslrim yumurtlama gununde itibaren acıyor özellikle kol altından tarafı cok agrıyor senin adetin gectimi birde tedavı falan göruyomusun canım
Allah kolaylık versin.bende bugünde akıntı devam etti pembe değil artık kahverengi ne olduğunu bende anlıyamadım hayırlısı diyorum normalde yarın olmam lazım bakalım artık
Merhaba sonuç bu durumu yaşadığınızda pozitif mi çıkmıştır yani hamile miydiniz?Allah kolaylık versin.bende bugünde akıntı devam etti pembe değil artık kahverengi ne olduğunu bende anlıyamadım hayırlısı diyorum normalde yarın olmam lazım bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?