pembe lekelenmee

vuslat2006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
310
2
96
Kocaeli
3,5 yıllık evliyiz 8 aydır korunmuyoruz.Geçen ay ilaç kullanarak regl oldum.Yani bu aya kadar hiç erken olduğumu bilmem.Ama dün pembe lekelenmem oldu ve sonrasında çok açık bir kahverengi akıntı geldi.Ondan sonra hiç bişey yok ve günüme 3 gün var son 10-15 gündür idrarım çok kokuyo ve afedersinizde çok gazım var hafif bir bel ağrısı özlelikle gece yattığımda başlıyo.göğüslerim doldun ama hiç ağrı yok.miğdem gayet iyi.İşte benim durumum böyle sabah dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm moralim bozuldu.Ama hayırlısı dedim şimdi benim durumum ne sizce yaşayan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yardım etsin lütfennn.Allaha emanet olun.Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...

canım sen bana hamileymissin gibi geldi azıcık

yani teste hic moralin bozulmasin tatlim gec cıkabilir de cunku ama belirtilerin bana hamişlik belirtisi gibi geldi.. hadi hayırlsı..

canım yerleşme kanaması olabilir bu banada öyleymiş gibi geldi belki testte çıkmamıştır bence bikaç gün dahabekle bidaha yap inşallah hamilesindir canımopuyorumnanaktan

saolun arkadaşlar inş dediğiniz gibidir ama pazar günü regl günüm salıya kadar beklesemmi kan testi için bir yanımda hemen yaptır diyo diğer yanım hayır erken biraz bekle diyo bide sabahki test kafam baya karışık.Bide yorgan yastık ev temizliği derken bu ara çok yoruldum.tatile çıkmadan evi halledeyim dedim gelince bakarsınız hamiş olurum elimi ağır işlere sürmem:)inşşş vardır ya dua edin kızlarrr

benımde adetime 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu adet olucakmısım gıbı gunum gectı haken tık yok

sende benim gibiymişsin canım ama benim pembe leke geldi önce akşama doğruda açık kahverengi dediğim gibi şaşırtıcı olan adettim bittikten 5-6 gün sonrada lekelenme olmuştu çok önemsemedim ama şimdiki adet öncesi olduğu için telaşlandım.Ya göğüslerime bakmaktan bir hal oldum:):)acaba karardımı rengi diye.Sanki hemen kararıyormuş gibi.:):)bide devamlı elliyorum acı varmı hassaslık varmı çok çok hafif var sende oluyomu?

ayen canım bende senin gibiyim gögüslerime bakıp duruyorum ama benim gögüslrim yumurtlama gununde itibaren acıyor özellikle kol altından tarafı cok agrıyor senin adetin gectimi birde tedavı falan göruyomusun canım

yok biz korunmayı bırakalı 8 ay olduğu için dr. gerek yok dedi sadece ult. baktı ve temziz dedi kist miyom felan yok dedi olur demişti.adetim pazar günü.şişkin ama ağrı yok sızlama yok bende kasıklarımdada ağrı yok.Yani zorla belirti arıyorum kasıklarım bir ağırsa nerdeyse sevincem ya:)

ya kızlar şimdide kahverengi akıntı gelmeye başladı yarın regl günüm inşallah olmam ya.olmazsam salı kan testi yapsam çıkarmı acaba?

Canım benım bugunde bıŞey yok mıdemde bulanmaya basladı bende pazartesı test yapıcam ben daha Öncede bır hamılelık gecırdım dusuk yaptım bu mıde bulantıları baslayınca ınsan hamıle olduguna bıle sevınemıyor cok kotu bısey

Allah kolaylık versin.bende bugünde akıntı devam etti pembe değil artık kahverengi ne olduğunu bende anlıyamadım hayırlısı diyorum normalde yarın olmam lazım bakalım artık

Allah kolaylık versin.bende bugünde akıntı devam etti pembe değil artık kahverengi ne olduğunu bende anlıyamadım hayırlısı diyorum normalde yarın olmam lazım bakalım artık

ûstüne görüyor olabilirsin, belirtilerin direk hamilelik belirtileri. Insallah hamilesindir canim allah yardimcin olsun beklemek cok zor.

Merhaba sonuç bu durumu yaşadığınızda pozitif mi çıkmıştır yani hamile miydiniz?

Adetıme 3 gün var bugün pempemsı bir akıntı geldi çok az sonrasında bir şey yok acaba hamile miyim ıns rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…