Pembe Lekelenme

nurdan31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
20
0
36
İzmir
arkadaşlar benim adet olmama 8 gün kala pembe lekelenmem oldu ama akıntı şeklinde degil ancak kagıtla sildigimde görüyordum o sıralar hafif kaşıntımda oluyordu 1 gün sürdü lekelenmem geçti sizce neden olabilir şimdiden teşekkürler

arkadaşlar benim adet olmama 8 gün kala pembe lekelenmem oldu ama akıntı şeklinde degil ancak kagıtla sildigimde görüyordum o sıralar hafif kaşıntımda oluyordu 1 gün sürdü lekelenmem geçti sizce neden olabilir şimdiden teşekkürler

mrb üşütmüş ya da iltihaplanma olabilir. Yerleşme kanamasının adetten 1 ya da 2 gün öncesi geldiğini biliyorum. Bence bir dr ye görünmende fayda var.

yerlesme lekelenmesı olabılır de olmayabılırde..

benım de adetıme 8 gun kala kahverengı lekem gelıp 4 gun sürmüştü..

adete 4 gün kala test yapınca da cıkmıstı ..

arkdşlar benimde adete 10 kala lekelenmem oldu 4 gün kadr sürdü açık kırmı pembemsiydi son gün de kahverengimsi geldi. neden olmuş olabilir ? hamile kalıyo olabilir miyim ???

Pembe lekelenmenin pek çok sebebi olabilir arkadaşların da söylediği gibi.Ama kaşıntıya eşlik ediyorsa tahriş,enfeksiyon ve mantar ihtimalleri göz önüne alınmalı.Self check için genital blgenin nemli olması kaşıntıyı arttırıyor mu takip edebilirsiniz.

Pembe lekelenmenin pek çok sebebi olabilir arkadaşların da söylediği gibi.Ama kaşıntıya eşlik ediyorsa tahriş,enfeksiyon ve mantar ihtimalleri göz önüne alınmalı.Self check için genital blgenin nemli olması kaşıntıyı arttırıyor mu takip edebilirsiniz.

bnde bu syledklern bnde olmadı kaşntı, tahrş vs olmadı sadece leke gldi iç çamaşırıma bile değmiyodu sadece sldiğimde görüyrdum okdr. yerşelme leksi olbilr mi snce ?

Bilemiyorum yerleşme lekelenmesiyle ilgili diğer arkadaşlara atıcam topu.Daha önce kullandığım pamuk olmayan çamaşırları yazın benzer sorunlara yol açtığı için aklıma geldi paylaştım :)

Back