Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pkos luyum duzenli regl olmuyorumOlabilir ne kadar var adetine
Daha önce hiç pembe lekem olmadı o yüzden heyecanlandımAra kanama olabilir bende yaşadım ama maalesef negatif üzülme inşallah seninki yerlesmedir Rabbim isteyen herkese dek düz versin
Anladım teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzce olurValla canim benimde hiç olmadı gecen adet bitiminin 12. Gunu 2 gun ara ara pembe ve kahvrengi gelen lekelenmem oldu ondan sonra geçti 2 gun sürdü ara ara perşembe günü yani adet bitiminin 16. Gunu sabah kalktım 4 parmak büyüklüğünde ne kahrengi ne kırmızı değişik bi renkte gelmiş dedim adet olucam herhalde ped taktim yok gelmedi doktorumu aradim gelmemi söyledi o lekelenme hariç herseyi konuştuk adet arası lekelenme dedi beta Verdim negatif ondan sonra ümidi kestim ara ara kasık ağrım var galiba adet olucam
Merhaba ben de suan benzer durumu yasiyorum. İlk defa oluyor.Valla canim benimde hiç olmadı gecen adet bitiminin 12. Gunu 2 gun ara ara pembe ve kahvrengi gelen lekelenmem oldu ondan sonra geçti 2 gun sürdü ara ara perşembe günü yani adet bitiminin 16. Gunu sabah kalktım 4 parmak büyüklüğünde ne kahrengi ne kırmızı değişik bi renkte gelmiş dedim adet olucam herhalde ped taktim yok gelmedi doktorumu aradim gelmemi söyledi o lekelenme hariç herseyi konuştuk adet arası lekelenme dedi beta Verdim negatif ondan sonra ümidi kestim ara ara kasık ağrım var galiba adet olucam