Pembe leke

melikeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
44
14
25
Herkese merhaba bende 2 damla çok az pembe leke geldi sanki çamaşırıma kalemle bir nokta bir çizik atılmış gibi pembe bir leke yerlesme kanaması bu şekilde mi olur bu miktarda mı olur yardımcı olur musunuz ?

Ara kanama olabilir bende yaşadım ama maalesef negatif üzülme inşallah seninki yerlesmedir Rabbim isteyen herkese dek düz versin

Valla canim benimde hiç olmadı gecen adet bitiminin 12. Gunu 2 gun ara ara pembe ve kahvrengi gelen lekelenmem oldu ondan sonra geçti 2 gun sürdü ara ara perşembe günü yani adet bitiminin 16. Gunu sabah kalktım 4 parmak büyüklüğünde ne kahrengi ne kırmızı değişik bi renkte gelmiş dedim adet olucam herhalde ped taktim yok gelmedi doktorumu aradim gelmemi söyledi o lekelenme hariç herseyi konuştuk adet arası lekelenme dedi beta Verdim negatif ondan sonra ümidi kestim ara ara kasık ağrım var galiba adet olucam

Valla canim benimde hiç olmadı gecen adet bitiminin 12. Gunu 2 gun ara ara pembe ve kahvrengi gelen lekelenmem oldu ondan sonra geçti 2 gun sürdü ara ara perşembe günü yani adet bitiminin 16. Gunu sabah kalktım 4 parmak büyüklüğünde ne kahrengi ne kırmızı değişik bi renkte gelmiş dedim adet olucam herhalde ped taktim yok gelmedi doktorumu aradim gelmemi söyledi o lekelenme hariç herseyi konuştuk adet arası lekelenme dedi beta Verdim negatif ondan sonra ümidi kestim ara ara kasık ağrım var galiba adet olucam
Anladım teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzce olur 🤲

Merhaba ben de suan benzer durumu yasiyorum. İlk defa oluyor.

Benim adetimin 9. Gunu 11.06 ovulasyon. Dun adetimin 13. Gunu 15.06 da lekelenme oldu kirmizi parlak. Bugun halen lekelenme tarzında rengi kırmızı dan kahverengiye dönmüş tuhaf bir renk. Bat. Normalde 30.06 fakat erken yumurtlama gordum tahmini 22.06 oldu. Bazi kaynaklar döllenme den 6 gun sonradan itibaren yerlesme kanaması olabilir diyor bazıları bat ile birlikte diyor. 2 gun surer diyor. Benimki ovulasyonu sayarsam 5. Gun oldu.

Bu yasadigim nedir tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Kafayı yiyecegim artık yerlesme mi yoksa resmen 13.gun adet mi oluyorum🤦‍♀️🥺🥺
Bayram girdi bir de...

X