A ANONIIMMM Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 57 12 29 31 Mart 2023 Konu Sahibi ANONIIMMM #1 9 gün önce rahim filmi çektirdim, reglime 13 gün var, bu süreçte cinsel birleşme oluyor ve bugün önce kahverengi sonra da pembe akıntım oldu, neden böyle bişey yaşamış olabilirim
9 gün önce rahim filmi çektirdim, reglime 13 gün var, bu süreçte cinsel birleşme oluyor ve bugün önce kahverengi sonra da pembe akıntım oldu, neden böyle bişey yaşamış olabilirim
O ozgeet Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 46 14 27 31 Mart 2023 Konu Sahibi ANONIIMMM #2 Yerleşme kanaması diye düşünüyorsanız değil yumurtlama kanamasi veya geçen aydan kalan adet birikintisi gibi geldi bana
Yerleşme kanaması diye düşünüyorsanız değil yumurtlama kanamasi veya geçen aydan kalan adet birikintisi gibi geldi bana
A ANONIIMMM Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 57 12 29 1 Nisan 2023 Konu Sahibi ANONIIMMM #3 ozgeet .!.: Yerleşme kanaması diye düşünüyorsanız değil yumurtlama kanamasi veya geçen aydan kalan adet birikintisi gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... Yumurtlama olduğu zaman kanama olur mu ki, bugün yine devam ediyor adet olacakmışım gibi de ağrılarım oluyor
ozgeet .!.: Yerleşme kanaması diye düşünüyorsanız değil yumurtlama kanamasi veya geçen aydan kalan adet birikintisi gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... Yumurtlama olduğu zaman kanama olur mu ki, bugün yine devam ediyor adet olacakmışım gibi de ağrılarım oluyor
O ozgeet Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 46 14 27 1 Nisan 2023 Konu Sahibi ANONIIMMM #4 Evet oluyormuş bendede olmuştu ama daha önce ara kanama doktor normal dedi ve rqhmimde varış cikmisti
Evet oluyormuş bendede olmuştu ama daha önce ara kanama doktor normal dedi ve rqhmimde varış cikmisti
A ANONIIMMM Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 57 12 29 2 Nisan 2023 Konu Sahibi ANONIIMMM #5 ozgeet .!.: Evet oluyormuş bendede olmuştu ama daha önce ara kanama doktor normal dedi ve rqhmimde varış cikmisti Genişletmek için tıkla... Bende rahim filmi çektirdim bu ay ondan kaynaklı olabilir diye düşündüm
ozgeet .!.: Evet oluyormuş bendede olmuştu ama daha önce ara kanama doktor normal dedi ve rqhmimde varış cikmisti Genişletmek için tıkla... Bende rahim filmi çektirdim bu ay ondan kaynaklı olabilir diye düşündüm