• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe kurdeleli şifon gelnliğim satılık fotoğrafları ekledim

ozlemm21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
68
1
36
gelinliğim 36-38 beden.straplez üstü inci ve kristal döşeme eteği şifon pembe tül kurdeleli arkası kuyrukludur.
bir uzun bir kısa duvağı var tercihe göre.
gelinlikle uyumlu kesesi tacı ve hayal tülden de tarlatanı vardır.
kullandığım çiçek gerçeğe çok yakın yapma çiçek onu ayrı bir aksesuarcıdan aldım isteğe göre onu da verebilrim.1 kez giyildi kuru temizliğe verilecek.
fiyatı 1500

Eklentiler

• $80.jpg
    $80.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 439
  • $81.jpg
    $81.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 1.242
  • $ıajsaık.jpg
    $ıajsaık.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 519
  • $IMG-20130630-00423.jpg
    $IMG-20130630-00423.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 191
  • $IMG-20130630-00425.jpg
    $IMG-20130630-00425.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 188
  • $IMG-20130722-00433.jpg
    $IMG-20130722-00433.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 164
bu çok güzelmişşş :16: son fiyat mı bu? bide nerde oturuyosun?

teşekkürler :) ben antalyaya taşındım ama bi ayağım da istanbulda yani o iki şehirden birindeysen gösterebilirm.ben bu gelinliği 3000e diktirim incileri elde işleme şifonu ipek şifon çiçeği ayrıca 85 liraya aldım mesela ancak kurtarır diye bu fiyatı yazdım :)

anladım canım, ben şuan da değil ama yaklaşık 1-2 ay sonra alıcam gelinliği..çünkü henüz düğün tarihim belli olmadı, ama büyük ihtimalle bu yıl olcak, ama bu gelinliği çok begendim, fiyatta iyi, aklımda bulunsun istedim, umarım o tarihlerde istanbul da olursun da deneme şansım olur :16:

anladım canım, ben şuan da değil ama yaklaşık 1-2 ay sonra alıcam gelinliği..çünkü henüz düğün tarihim belli olmadı, ama büyük ihtimalle bu yıl olcak, ama bu gelinliği çok begendim, fiyatta iyi, aklımda bulunsun istedim, umarım o tarihlerde istanbul da olursun da deneme şansım olur :16:

hayırlı olsun öncelikle.önceden haberleşirsek istanbula geldiğimde yanımda getirirm zaten denersin.ben 7 temmuzda evlendim ama bu gelinliği martta oturtup seçtim ordan bi model bi model birleştirerek özel bi gelinlik yaptık.üstüne çok düşünülmüş bi gelinlik yani :P bakalım kısmet :)

gelinliğim 36-38 beden.straplez üstü inci ve kristal döşeme eteği şifon pembe tül kurdeleli arkası kuyrukludur.
bir uzun bir kısa duvağı var tercihe göre.
gelinlikle uyumlu kesesi tacı ve hayal tülden de tarlatanı vardır.
kullandığım çiçek gerçeğe çok yakın yapma çiçek onu ayrı bir aksesuarcıdan aldım isteğe göre onu da verebilrim.1 kez giyildi kuru temizliğe verilecek.
fiyatı 1500

ya çok yakışmış. yersiz kabarık değil en azından. bende gelinliğimi diktiriyorum kabarık oldu biraz. acaba tarlatanı değiştirsem böyle olurmu benim üzerimde de. sizin tarlatanınız kaç numaraydı. 5 li giydirdiler 4 e indik. sizin gelinliğin duruşunu çok beğendim. öyle dursun istiyorum

ya çok yakışmış. yersiz kabarık değil en azından. bende gelinliğimi diktiriyorum kabarık oldu biraz. acaba tarlatanı değiştirsem böyle olurmu benim üzerimde de. sizin tarlatanınız kaç numaraydı. 5 li giydirdiler 4 e indik. sizin gelinliğin duruşunu çok beğendim. öyle dursun istiyorum

ben de kabarık istemiyodum.o yüzden telli tarlatanlardan istemedim.değil 4 3 numara bile kullansan bi kalıp duruşu oluyo ben kat kat kumaşın kendi doğal kabarıklığı olsun istiyodum.o yüzden hayal tülden tarlatan diktirdim.sen de gelinlikçine söyle tül kabarıklığı istiyorum de ellerinde vardır onu bi denetsinler

Gelinlik cok guzel umarim alan olur INSALLAH :)

Son düzenleme:
Back